31 December

Sista dygnet av 2009. Ikväll ska jag och Chin fira nyåret tillsammans med Tove, Andres och Sabina (de jag har hört ska vara med. Forthoppningsvis är det fler) och vi kommer fira det hemma hos Andres med god mat och dricka. Och gott sällskap förstås! Chin ser förvånande nog fram emot det här jättemycket! Jag misstänker att det är för matens skull men den teorin lägger jag inte upp för honom. ;)

Förra året spenderade vi två nyåret tillsammans med Sabina och ett härligt gäng kompisar uppe i Bydalen. En vecka med dessa i en mysig stuga + nyår, det var nog den bästa semester jag har haft och antagligen bästa nyåret också. Men jag ser ändå fram emot detta årets slut med mina vänner och tänker bara njuta så mycket jag får!

Hur kommer ni att spendera nyåret? Och vilket var ert bästa nyårsfirande?

Nattskratt

Hahahahaha ja herregud. Jag sitter och tittar på youtube klippet nedan och har kommit nån minut in innan jag måste pausa pga skratt. Lägger upp den här medan jag tittar vidare.

"Med sitt knullruffs och sneda leende får han varenda kvinnas livmoder att hoppa upp i halsgropen"

SPOILERVARNING FÖR SISTA BÖCKERNA!

Roligt med en kamera

Finast av de alla har jag aldrig påstått att jag varit, och när det nu är kallt och eländigt så blir mina alltför röda kinder ännu rödare. Men detta stoppar ju ingen flicka från att ha roligt med en kamera! :D Haha dyker en kamera upp så antingen gömmer man sig eller skiter i allt och bara ler. Inte ovanligt båda två på en gång.




Jag har börjat få långt hår! Vilket man kan se på bilden i mitten.

 


Naglar

När det kommer till naglar så blir jag alldeles... barnsig? Kan man säga så? Jag målar nästan aldrig mina naglar, en ovana jag fortfarande har kvar då man inte fick ha målade naglar så länge man hade kökslektioner i skolan. Nu har det gått över ett halvår sedan jag tog studenten och ännu har jag inte tagit tag i ovanan och lekt med mina fina och roliga nagellack som snart börjar bli alltför gamla.
Men när jag väl målar naglarna så nöjer jag mig nästan aldrig med någon tråkigt enfärgad stil. Jag har minst två olika färger och låter fantasin flöda och jag blir barnsligt lycklig. Jag ska ska ska ta hand om mina naglar igen!

Har letat runt på nätet efter bra inspiration och idéer om jag nu ska börja på nytt. Men ingenstans hittar jag fina naglar i min stil. Sen när blev allting tråkigt?
Men en söt tjej verkar ha lika roliga smak med naglar som jag, och det är förstås Foki! Jag har alltid tyckt att hon gör det så fint och det är väl för att man inte ser så många som vågar sig på detta pyssel fullt ut. Min stil är nog lite inspirerad av henne, men jag har alltid varit färgglad och vågad själv. Däremot så har jag aldrig pysslat med lösnaglar eller nageldekorationer utan har alltid klarat mig utan det. Jag får se om jag vågar ge mig på det också någon dag.

Bilder från Fokis blogg!



En dröm som har stått på min önskelista i flera år är att få manikyr (pedikyr också för den delen) på salong! Något som jag fortfarande aldrig har fått uppleva.

Vad tyst det blev

Ett härligt klipp. La upp ett annat klipp av Ponysmasher på min gamla blogg för länge sen. Men roliga är de båda. Lite kvällshumor sådär.


Danne

En gammal favorit i repris: (i rosa text) "Danne med frosting! <3"

Hihi jaa, jag är verkligen glad att Anette lät dela med sig av dig. Så mycket som jag har antingen skrattat eller smilat åt chatten på datorskärmen när jag har pratat med dig har jag nog aldrig gjort med någon annan. Och för att inte tala om när man väl umgås med dig. Hela stämningen lyfts upp några snäpp och man har det så himla mycket trevligare. Som (jag tror det var) Jakob sa; att alla borde ha en Danne på varje fest.

Ingen fest utan Danne, och får jag och Nettan bestämma så kommer han helst i frosting.

 


How Twilight should have ended!

Yes indeed, this is how it should have ended!


Böcker

Jag vill ha fler böcker. Böcker böcker böcker! Jag har samlat på mig några flyttkartonger genom livet men just nu har jag ett sådant sug efter nytt och oupptäckt! Högsta önskan skulle ju vara en bok i stil med bottenlös kärlek och fantasi. Med andra ord en bok som kunde ersätta the books! Men den förhoppningen får jag lägga ner på en gång. Just nu har jag precis läst ut Män Som Hatar Kvinnor och ska alldeles strax börja med. Boken var en ganska stor besvikelse eftersom all uppståndelse runt filmen (som jag ännu inte sett) gav intrycket av en rysligt spännande bok, något helt annat än det jag ägnat mina timmar åt att läsa nu.

Men sitter ni på några bra boktips så snälla, hit med dem!

 


Hjälp med miniatyrer :O

Mina miniatyrer fungerar inte som de ska längre, det är därför jag lägger upp så många stora bilder istället. När jag publicerar en miniatyr så ser den ut såhär!



Någon som vet vad som har hänt? Lyckas inte hitta felet själv.

EDIT: HAHAHAHA JAG ÄR SÅ TEKNISK, JAG ÄR BÄST! ^^

On Christmas day

Så var det julafton (igår, ja jag vet). Morgonen började helt ärligt skit. Helt åt helvete, hahaha. Mådde som om jag hade fått armar och ben bortskjutna och någon ropat "God jul, din jävel!". Jag planerade dagens resa, duschade, plattade håret, slog in julklapparna sminkade mig och kände mig jäkligt hungrig vilket inte var så konstigt med tanke på att det nästan var ett dygn sen jag fick (ja, FICK) någon mat. Jag väckte också den där största källan till humöret bara för att se honom sätta sig vid datorspelet och inte svara när jag bad honom att hjälpa till. Allt detta på mindre än 2 timmar. Jag missade första tunnelbanan jag skulle tagit och sen missade jag bussen till andra tunnelbanan så man fick halvspringa med väska och kassen julklappar.

Detta brukar inte höra till den vanliga julen så därför tar jag den vanliga beskrivningen först här nedan.

Så var det jul igen (ja jag vet, igår). Alla våra jular har varit likadana varje år som jag kan minnas. Den enda skillnaden rör julklapparna men det kan jag ta lite senare. Den firas alltid hemma hos mormor och morfar som bor två stigar ifrån mitt hus och där samlas morbrors familj, mosters familj, morbror med flickvän och jag, mina bröder och mamma med kille. Och så morföräldrarna förstås. Det här blev också den andra julen som min pojkvän gjort oss sällskap vilket gjorde allt lite roligare.
Vi alla anländer vid 12-tiden och hjälper till med de sista förberedelserna eller leker med barnen. Klockan 13 sitter alla och trängs vid de alldeles för små borden (vuxna uppe i köket och barnbarnen (förutom jag) nere i vardagsrummet). Vi turas om att hämta mat vid bänken och fyller tallrikarna med kinka, sillar, julmackor, köttbullar, rödkål, brunkål, omelette, potatis, jansons frestelse i olika former, stuvningar, brysselkål, prinskorv (det enda jag önskade mig i år och det enda som inte fanns känns det som), rödbetssallad, lax, citronbakad lax, rökt lax, gravad lax, ägghalvor, syltor och allt det som släkten kan tänkas ha haft med sig.
Här sitter man och försöker äta så mycket som möjligt utan att må illa och till det dricks det flaskor och flaskor av julmust samtidigt som vi alla tjattrar och pratar i munnen på varandra fram tills ca 14.50. Då blir det fart på hela stora släkten och alla rusar fram och tillbaka, dukar av och jagar barn, plockar på sig av julgodisbordet och bär ner stolar till vardagsrummet och försöker sedan hitta en bra golvyta med en bra plats till tvn. Kalle Anka börjar klockan 15.

När kalle är slut värms det glögg och alla sätter sig i ordning i väntan på klapputdelningen. Som tradition utses alltid de yngsta barnbarnen till nissar som hämtar julklapparna under julgranen, ber det yngsta läskunniga barnbarnet (som får vara tomte) att läsa på paketet vem det är till och ger därefter klappen till denne. Ett bra sätt att lära barnen vem som är vem i släkten.
Här kommer vi till den lilla ändringen i den annars så traditionella julen. Fram tills för kanske fyra år sedan så köptes det alltid klappar till höger och vänster och alla skulle få från alla. Men när samtliga familjer i släkten blev tvugna att inse hur illa ställt det var ekonomiskt så intogs en ny tradition. Alla fick dra en lott var med ett namn på. Namnet på lappen var den i släkten som man skulle ge en julklapp till. På det viset får alla en julklapp var och så har vi trappat ner lite på pressen. Klapparna öppnas i ordningen yngst till äldst (inse tiden som lades ner här för fyra år sedan när man öppnade ett paket varje gång det blev ens tur och man fick vänta varv efter varv då det var runt 19 släktmedlemmar runt granen).

Sedan tar man det bara lugnt, dricker glögg, pratar, leker med sin julklapp och äter mer mat eftersom magen nu har vant sig vid att det är jul. Klockan 18.58 blir det samma uppståndelse som vid Kalle Anka när alla ska hinna sätta sig framför tvn och Karl Bertil Jonssons Julsaga. Efter detta börjar släkten lugna ner sig och barnen börjar bli trötta. Vi säger alla hejdå i 40 minuter, packar med oss julmat hem, letar reda på saker som inte för glömmas kvar, klär på barnen och åker hem i bil eller buss med ett "God Jul" och en hälsning om god fortsättning.

Mitt dåliga julhumör gick faktiskt över när jag väl träffade släktmedlemmar på bussen till mormor och kunde faktiskt njuta av the day of the year. Jag blev inte ens besviken när min julklapp för i år visade sig vara en chokladask. Och tänk er då häpnaden när jag öppnade kortet tillhörande och fick ett presentkort till Åhléns på hela 500 kronor!
På kvällen skulle jag och pojkvännen sova i mormors lilla gästrum för första gången och tittade på Happy Feet och Goblet Of Fire på den lilla, lilla tvn. Men först satt vi två och la ett pussel tillsammans. Vi tog fram den stora med 1000 bitar och tänkte först värma upp med en litet mindre, men när vi hade lagt svanen på 100 bitar kände vi oss så duktiga att den med 1000 bitar inte behövdes. Och nu idag är vi tillbaka hemma på gärdet efter en 2 timmars resa då pendeltåget fick för sig att stanna en väldans lång tid mellan två stationer.

Ja, förutom min chokladask och Åhléns-kortet så fick jag en julklapp av pojkvännen. Ekonomin har varit skit sen i somras men jag bad ändå om att få något som överraskning på morgonen. Han fick en sovmask av mig, av honom fick jag en ananas. XD





Män som hatar...

Jag låg länge på natten till julafton och läste min bok. Jag kunde inte somna förän vid 05 tiden och när jag väl gjorde det så drömde jag förvånande nog inga mardrömmar. Fram tills den natten var boken en stor besvikelse och riktigt tråkig men sen blev den utan förvarning äcklig! Nej, det tycker jag att man kunde förberett läsarna på lite bättre. Jag är inte känslig och rörs inte i ryggen av sådant, men nog tycker jag att man ska ha bättre historier bakom om man nu ska slänga in såna surprises på det sättet.

Män som hatar kvinnor.... och katter.

Falalalalaaa

Har precis vaknat. Ligger upphävd på armbågarna i sängen och kisar mot den ljusa skärmen. Klockan: 02.53. Holy crap it's christmas...

Jag är trött, men kan inte somna om. Ska läsa Män Som Hatar Kvinnor tills jag lyckas somna ändå och glömma bort vad för dag det är. Helt ärligt är det här första julen i mitt liv som jag inte har sett fram emot dagen. Ingen present på morgonen, åka ut till salem där det bara pratas "vad fattiga vi är fortfarande" och "har du skaffat dig ett jobb än?" och åka därifrån med en julklapp i form av ett par strumpor. Nej jag klagar inte. Det enda är att jag smått har tappat julgnistan och hoppet om att stämningen faktiskt kommer vara högtidlig nog hos mina morföräldrar.

Eller nej jag har inte tappat hoppet, jag har blivit bestulen på det! Dumma pessimistiska jag-vill-inte-fira-jul pojkvän! :(


God Jul!

And so I tell you

Jag undrade över hur mycket folk det egentligen kunde vara ute den 23 december, and my question is answered. Det var FOOOOOOOOLK! Överallt. Herregud, och så av någon dum anledning hamnade vi på drottninggatan-åhléns city, den värsta platsen i stockholm för den som inte tänder på att knuffas omkring av främlingar på stan.

Men nu har jag upplevt hur shopping-stan ser ut den 23 december, så det kan läggas till på listan med erfarenheter.

NOTE TO SELF: HA INGA FRIGGIN' ÄRENDEN ATT GÖRA SÅ NÄRA JUL!

Attans nedrans...

Har typ f.at upp min mage. Åt frukost/lunch för någon halvtimma sen som bestod av lite köttbullar och sill! Julens första julmat för mig vill säga. Men nu sjunger min mage opera låter det som och den vill inte hålla tyst! Är jag så oförberedd på julen att jag inte ens kan smaka på julmat? Det blir intressant att se imorgon!!!!

1 dag kvar till jul.

Om någon halvtimma ska jag ut i kylan och handla julklappar! (herregud.....)
Anledningen till fördröjsmålet är att en viss segpropp vägrar handla sina julklappar utan mig och har inte orkat ta sig i kragen och göra någon nytta förän nu. Det är bara två julklappar som ska inhandlas i år dock, det är allt jag har råd med. Jag undrar just om det verkligen är så många som är ute i sista minuten just idag? I den här kylan istället för att mysa framför julfilmerna på tv. That I will tell y'all later tonight, och då ska jag banne mig få ha min dator för mig själv!

Min dröm.

Helt sjuka drömmar man kan få. Vad kul det är.
Är lagom butter på pojkvännen som sa "Jag tänder lite snabbt", tände i taket och gick iväg och glömde släcka! Så nu är jag vaken. Dumma dumma dumma. Jag hade världens konstigaste och skönaste dröm. Lite mardröm och tvärtom blandat. Så ska fösöka beskriva den innan jag glömmer bort den.

Jag låg och läste Öppet Hav (sista boken från En Ö I Havet serien) inatt och slogs snabbt av tanken av hur lätt det egentligen var att återgå till läsandet igen utan att grubbla över Twilight, även om bara tanken på de böckerna fortfarande gör mig lite sorgsen. Det var första gången på nästan 10 dagar som jag tillät mig själv att tänka på böckerna, och det var en liten tanke. Men ändå räckte den tydligen för att min dröm skulle vara helt vriden i en egen version av Twilight.

Jag pluggade någonstan långt bort, och var speciell. Speciell för att jag visste allas mörka hemligheter, vilket skulle få mig i fara eftersom farliga personer då skulle vilja förgöra mig och min vetskap. Så jag fick "umgås" med ett gäng monster. Varulvar men ändå inte riktigt. Jag gillade dem aldrig men de var de enda som skulle kunna skydda mig, och vanliga människor intresserade mig inte ett dugg. Jag hade en kärlek, någon jag älskade djupt och som älskade mig tillbaka ännu mer. Han befann sig på andra sidan världen för att hålla sig undan mig, för han måste varit psykiskt sjuk och trodde att han inte var bra för mig. Han var också ett monster men av en annan sort. En vackrare sort, kanske en vampyr. En kväll när jag låg ute i skogen med gänget av monster i människoskepnad fick de plötsligt något ont i ögonen när de såg på mig. Jag ringde min kärlek som jag så ofta gjorde, eftersom han forfarande ville veta om jag var trygg varje dag. Jag talade lugnt med honom utan att få några svar, precis som vanligt och berätta vad som pågick omkring mig. När gänget bytte till deras skepnader av monster i päls och gjorde det klart för mig att de nu var trötta på att vara försiktiga omkring mig så blev jag rädd. Rädslan hördes ofrivilligt genom luren trots att jag försökte dölja det för min kärlek för att hålla honom lugn. Jag var nu inte gängets skyddsling längre, utan deras lilla lamm som de ville leka med och slita i stycken. Tjejmonstret som var ledaren stod nära mig och viskade små lekfulla hot.
Min kärlek uppfattade hela situationen och innan jag hann uppfatta det fanns han inte kvar på andra sidan luren. Jag visste att han var på väg. I antagligen ljusets hastighet sprang han tvärs över världen från den plats han gömt sig för att nu rädda mig. Men det skulle inte finnas tid. Jag visste att jag skulle dö. Ledaren slet loss ett överraskande stort köttstycke från min arm och slängde det åt monstren för att spela upp dem. Smärta. Med luren fortfarande mot örat såg jag döden i vitögat. Jag var livrädd, men samtidigt så lycklig över att jag hade någon som var på väg för min skull, som älskade mig mer än någon hade älskat någon annan. I luren hörde jag fortfarande det tomma rummet långt borta när monstrena i vargform kastade sig över mig. Och här tog drömmen slut.

Jag drömde något mer efter detta, och då var min kärlek fortfarande där. Det blev väldigt hett hett hett....
Dumma pojkvän som tände lampan!

Huvudvärken attackerar...

Jag nyper mig själv för att jag inte har tagit mig tid till att blogg nu på några dagar, men jag har varit så otroligt seg i huvudet. Då och då så får jag små "attacker" kan vi väl kalla det... av huvudvärk. En huvudvärk som kommer och går men som stannar med mig i flera dagar. Inte skönt. Jaja, så har jag haft det sen innan mellanstadiet (längre än så kan jag inte minnas) och det verkar inte tänkas ändra sig heller.

I fredags var det inte bara huvudvärk på dagsplaneringen dock! På kvällen så åkte jag in till Karlberg och firade min älskade vän Tove på hennes 19årsdag. Många goda vänner till henne var där och varenda en är superbra människor. Där satt vi alla och hade jättetrevligt och firade fina Tove till gott godis och goda drinkar som hade blandats i köket. Jag fick träffa Sabina igen då hon hade kommit hem från Linköping några timmar tidigare, och som mest satt jag nog och pratade med Eric och Leonard, som jag gick i samma klass med i grundskolan. Gillar dem så otroligt mycket, precis som med alla av Toves vänner. Hon förtjänar bara de bästa! (Hahaha jag bäst! ^^ )

Inte alltför sent åkte jag hem till pojkvännen som satt otåligt och var orolig för att jag skulle ha blivit full.... (på två smådrinkar) och lät mig inte ens ta bilder med cam utan att han skulle gosa. Han är alltför mysig den där ibland. La mig på en gång pga de gnolande huvudvärken och sen dess har den inte försvunnit. Vaknade för 3 timmar sen efter att ha försökt vila bort den men tänker nog nu gå och lägga mig igen till inspelade avsnitt av How I Met Your Mother.

Hörs imorgon! (4 dagar kvar till Jul!)




Tjuvlyssnat.se

Hahahaha sååå bra. Because it's true.




En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Från Tjuvlyssnat.se


Edit: Haha jag hittade en "fortsättning" på den. Tjejer alltså!

Va va va?!

Ånej! Det är inte många serier som jag faktiskt följer eller verkligen gillar, men det har alltid varit något med Desperate Housewives som hållt mig klistrad vid varje nytt avsnitt. Det är inte den bästa serien MEN jag ser fram emot och räknar varje dag till nästa avsnitt. Förra söndagen sändes det oh så spännande avsnittet 6x10 - Boom Crunch i USA och jag såg det som vanligt via internet. Statusen på Facebook blev direkt att jag knappt kunde bärga mig till nästa söndag och nu var den söndagen kommen igår och jag tänkte äta min frukost till det avsnitt jag har sett fram emot så mycket.

Ingenstans finns den upplagt, varpå jag vände mig till IMDB för att dubbelkolla datumet det ska sändas. Besvikelseeeee! Att de bara har mage att hålla oss på sträckbänken så länge genom att skjuta på nästa avsnitt så sent som till Januari! GAAAAAH! Hur ska vi klara vår jul utan vår veckoliga (åsikter om denna grammatik btw?) dramatik på Wisteria Lane? Låter inte lovande Nettan, inte lovande.




Shhhh...

Lång dag, lång helg. Vaknade nyss hemma hos älsklingen. Igår städade mitt rum och packade allt man kan behöva och i morse körde morföräldrarna mig hit där jag tänker stanna en lång tid framöver. Så nu kan man i stort sett säga att jag bor här, och det är så jag vill ha det. Stackars pojken hade gibbat hela natten igår med killkompisarna och hade inte sovit på över ett dygn när jag kom hit, och själv så hade jag inte sovit särskilt mycket emellan packning och städning. Men nu är jag vaken och ligger i en mjuk nybäddad säng med den jag älskar så mycket bakom mig. Life is great mitt i all skit ibland.

Och ja, min stora fiiiina dator har jag fått med mig med alla tillhörigheter så nu ska jag banne mig komma igång med bloggandet och allting.

PUSS PÅ ER!


Marie Serneholt

Y'all remember this one, right? Jag kommer ihåg när den var ny och det var det enda man gick omkring och nynnade på i en vecka.



Och hennes låt I Need A House lyckades väl bli nästan lika tjatig.

Min stora säng

Nej, nu ger jag upp. Jag slänger mig i säng för annars kommer jag bara somna vid skrivbordet. Lång dag.
Håll tummarna för mig att jag fortfarande står i kö när jag vaknar!

Bloggfrågor!

Jag har antagit uppmaningen av gulliga Sindy att svara på några bloggfrågor. Det var faktiskt väldigt länge sedan som jag svarade på frågor såhär så det blir säkert kul.

Vad är din bloggs syfte/n - Att få ur mig det jag känner för stunden och som jag sedan kan läsa själv och underhålla mig med. Och en önskan vore ju att mina vänner med roliga bloggar ser ungefär på min blogg som jag ser på deras.

Hur länge har du bloggat - I 3 år faktiskt! :O Men jo, pauser har uppstått. Dock var min gamla blogg grymt mycket bättre. Det känns faktiskt som att jag har tappat gnistan lite, hoppas jag hittar den igen.

Varför började du att bloggaSöndagen den 2/12 2007 23:15 berättade min bästa vän att hon bloggade på en sida och att jag också borde prova. Det var sent och jag hade en viktig engelskaredovisning 07.00 morgonen efter och hade inte ens kommit på något att prata om. Så självklart började jag blogga istället! :D (Länk: Mitt första inlägg)

Hur ser din bloggs framtid ut om du får fantisera fritt - Hm, inte så mycket text i varenda inlägg utan mer enkelt och indelat i snygga kategorier. Den ska vara ROLIG att besöka men ändå ha det där vardagslivet som visar vem jag är.

Vad är mest positivt med ditt blogginnehåll - Som Sindy skrev om sin - Det är inget fejk med min blogg. Jag gömmer mig inte bakom inlägg efter inlägg om skor eller trashtalk om andra. Jag är jag och jag hoppas besökarna gillar det.

Vad är mest negativa med ditt blogginnehåll - Det kanske blir lite för mycket att läsa ibland. Sorry =D Jag är författare innerst inne och rycks lätt med.

Vad tycker du om Kenza - Jag tycker inte så mycket faktiskt. Avundsjuk på henne som på så många andra och kan verkligen inte fatta att hon inte är äldre än jag! Men hennes fame verkar inte ha stigit henne åt huvudet och det gillar jag.

Vad tycker du om Blondinbella - Jag tyckte bara helt okej om henne tills jag såg hur hon var för 2-3 år sedan och sen dess har bilden av henne som fjortis fastnat i mitt huvud. Men det är bara någon fix-idé jag har fått. Jag gillar verkligen hennes och Nils förhållande däremot! (tummen upp) 

Vad tycker du om Kissie/Alexandra - Nej. Det är vad jag tycker. Nej! Jag avundas dem för att de verkligen är så starka att de orkar hålla rollen som dumma blondiner offentligt så länge och så övertygande (erkänn, det kräver ordentligt med stake), men bara för att alla brillianta vägar till framgång är tillåtna så betyder inte det att det är så världen borde se ut. Ni kunde ha gjort mycket bättre förebilder minst sagt.

Vad tycker du om Storstadpojken - Är osäker på om jag har läst hans blogg eller inte (pinsamt).

Vad tycker du om Foki - Oooh hon den där lilla som jag älskar! Vem som än har något emot henne är bara konstig. Jag har följt hennes blogg hur länge som helst och den lyser alltid upp min dag.

Hur brukar läsare uppfatta dig enligt deras kommentarer - I min förra blogg så märkte de ofta att jag verkligen brinner för författarskap pga mina långa och (Faktiskt!) bra texter. Nu är jag väl mer bara "snäll". Haha och ja det stämmer väl. Däremot är jag inte alls lika "rosa" som bloggen kanske får det att verka.

Vad är den vanligaste kommentaren du brukar skriva till andra bloggare - Jag ... har.. ingen aning. Lets seee! Senaste kommentaren när kompisens tomater i studentkylen blev snodda: " 'Do not touch another mans tomatoes, or your hair will mysteriously disappear in your sleep'. Inte okej".

Menar du det du säger med din vanligaste kommentar - De är ganska lättsamma och visar nog mitt stöd till mina vänner. Så ja, jag menar allt jag skriver.

Tror du att bloggaren tror på det du säger då - Det är jag övertyad om.

Skulle du läsa en blogg om den vore ungefär som din - Det skulle bara betyda att jag förstod mig på den och bloggaren bättre. Så ja!

Vilka 3 kategorier intresserar dig mest i en blogg (tex. mode, inredning, resor, djur, matlagning, hälsa etc.) - Rolig och allvarlig vardag, saker man har gemensamt och.... fantasi som flödar. Vad fel det lät men ja, jag har inga speciella kategorier.

Vilka 3 kategorier intresserar dig minst i en blogg - Sport, only fashion (no personality) och fjortis.

Vilken tecknad figur hade du velat blogga, om den kunde det - En tecknat Danne! Roligaste killkompisen någon kan ha. :D

Uppmana några favoritbloggare nu att fylla i den här listan på sin blogg och länka till dig -
Sabina, jag uppmanar diiiiig! (förstod du att jag härmade pokémon där lite?)
Nettaaan. Så fort du får igång din blogg igen okaaay?
Hade Procekur haft kvar sin blogg så jag definitivt uppmanat honom först av alla :(


Avslutande ord/motto/ordspråk - Något man hör dagligen från mig: "Jag är inte klantig, min kropp är bara känslig".

Salem - My Black Star.

Då var jag hemma i Salem igen. Det var snart 2 månader sedan jag var här sist och det känns som att det blir mer sällan för varje gång. På söndag ska jag flytta över lite saker hem till pojkvännen så att jag mer eller mindre delar hans rum med honom. Men som tjej tycker jag att jag ska få ta mer plats mohahaha! Han kan få ett hörn.

Är grymt trött och vill bara sova just nu men måste tyvärr hålla mig uppe ett antal timmar till. Jag fick också hem ett doftprov på Avril Lavignes parfym Black Star. Resultatet blev en väldoftande Wallerie med hemsk huvudvärk. Jag vill soooova! Men som sagt, jag måste sitta online och vänta på att få hjälp med pojkvännens spelkonto på Wow. Som att sitta i telefonkö, fast här har man ingen aning om vem som är på tur utan vet bara att det tar 4-20 timmar att få svar och kan börja prata med supporten live. Hittills har det passerat 5-6 timmar och jag vågar inte chansa för att få någon timmas sömn. Dumt att de först EFTER att jag skickade meddelandet berättade för mig att jag måste prata live. Jaja.

Sen kommer en liten fråga, hur hamnade jag i den sitsen att jag får ta hand om det här åt pojkvännen? Jag vet inte. Det bara blev så. Läskigt.

I'm just emotions

Jag är medveten om uppehållet, I put it there, men nu gör jag ett litet undantag i pausen. Igår läste jag ut Breaking Dawn på ett dygn och önskar nu nästan att jag inte hade öppnat böckerna över huvud taget. Känslorna som boken lämnade mig ensam med är hemska! De sliter sönder hjärtat på mig, så starka är de. Det är verkligen inte ofta jag har påverkats av böcker på det här sättet och även om Twilight serien inte är de bästa böckerna jag har läst så är det de som har påverkat mig som starkast. Det är helt otroligt, bara så otroligt!
Vi har alla varit med om det där tomrummet som kommer efter att en värld har lämnat en för att aldrig fortsätta. Plötsligt fylls min existens av starka känslor så fort jag lagt boken ifrån mig på natten. Hela min kropp är kärlek och sorg. Hjärtat gråter för mitt kärlekspar. Jag drömmer om böckerna och är helt uppgiven dagen efter. Det går inte 5 minuter på hela dagen utan att tankarna dyker upp. Plötsligt är min mänskliga pojkvän alldeles för mänsklig, liksom jag, och verkligheten har återigen blivit fulare att leva i.

Jag sysselsatte mig med andra böcker, tv-serier, filmer och musik för att försöka hålla den där jädra kärleken borta. I slutet av dagen ramlade jag ändå över den här låten som jag så väl känner igen, och jag hinner inte stänga av den innan ögonen tåras. Min pojkvän skrattar åt mig för det var fjärde gången den här dagen som jag börjat gråta bara sådär. Jag grät när Erica Strange ("Being Erica") gjorde slut med sin pojkvän, när en flicka grät för sin syster och när en annan låt bara blev aningen för sorgsen. Jag är inget vrak, bara så HIMLA emotionell just nu. Kärlek.

Jag är inget "Twiliiiiiiiiiight-faaaaaaaaan!!!". Men jag älskar verkligen böckerna och har blivit så obeskrivligt berörd av dem. Vilken bok kan fylla tomrummet nu?

bloglovin RSS 2.0