Prins Daniel

Igår var jag och Schlabbo ute på stan och roade oss bland sommarrean, och när vi stod i kassan på Carlings så började vi asgarva när vi så en ställning t-shirts med motiv av Prins Daniel, med en keps som det står "Det går bra nu" på. Verkligen shoppingdagens höjdpunkt! Jenny Alexandersson verkar vara den enda som har bild på tröjan.

Eclipse Soundtrack

De senaste veckorna har jag lyssnat på soundracken till Eclipse. Muse låt "Love Is Forever" har jag redan nämnt att jag älskar, men förutom den så fick resten av albumet mig att tänka "vad tusan har fått dem att välja dessa låtar till filmen?". Men bara första gången för efter att ha lyssnat en eller två gånger så började varje låt att fastna och man lärde sig att lyssna till dem på ett annat sätt. Som sagt, lite synd att det krävdes tålamod innan man gillade albumet, men nu tycker jag att det är helt i Twilight-andan och att det passar helt rätt. Vilken av dessa sjukt bra låtar är eran favorit? Jag har inte kunnat peka ut en klar favorit, men en som jag verkligen tycker om är "Heavy In Your Arms" med Florence + the Machine.


Hemma, sol och nagellack

Så är man hemma igen! Har varit kattvakt sen i onsdags och lille Ville var genomgosig hela veckan. Hans familj hade en till katt innan honom så när Ville kom in i bilden så fick han ta rollen som den blyga osociala killen man aldrig fick se skymten av medan storkatten tog åt sig allas uppmärksamhet. Men för några månader sen dog storkatten och sen dess har Ville ändrat personlighet helt. Han pratar med en, håller sig nära fötterna vart man än går, vilar i närheten av en och ska alltid gosa. Underbara Ville. Min pojkvän fick också hälsa på och blev omtyckt på en gång, även fast han envisades med att kalla Ville för Katten Jansson! Knäppo.
Men nu är jag hemma igen som sagt ovan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill sola på gräsmattan men solen lyser inte upp tomten tillräckligt än. Nomnomnom! Senare idag ska jag göra min efterlängtade beställning på LA Colors nagellack!


- Puss på knät!

Mycket på schemat

Nu har det varit fullt upp de senaste dagarna. I söndags storgrillade vi som sagt och jag och Chandré hade så mysigt så hela kvällen. Förra gången de två var här så spelade vi StarWars-monopol och nu gav vi oss på en match i vanligt monopol, och jomenvisst så vann jag ju IGEN! Hahaha glad Wallerie.
På natten hade vi Resident Evil-maraton i mitt lilla rum och jag somnade i mitten av andra filmen. :/ Vi sov till slut alla jättegott och sen de åkte på måndagen har jag haft mycket för mig här ute. Och när jag har haft en lugn stund så har jag spelat Black Mirror på datorn. Hohoho älskar läskiga spel. Nu är det rätt lugnt på händelsefronten förutom att jag åker ut till Älta imorgon bitti och sitter kattvakt till på måndag. Troligtvis åker jag hem hit emellanåt i veckan, vi får se vad man har för möjligheter till blogg där borta först! ;)

- Gnugg i armvecket!

Päron gör mig gammal!

Rösten i mitt huvud fullkomligt skriker rakt ut just nu, i panik! Jag sitter lugnt och mysigt och spelar ett rysarspel på datorn, mumsandes på ett paket Läkerol Pear Licorice. Nomnomnom tuggar jag, vänder på paketet och läser bäst-före datumet. 09.09.11 stod det. "Då fyller jag 21 år." tänker jag. *ljudet av en vinylskiva som stannar*
"Då fyller jag 21 år! JAG FYLLER 21 NÄSTA ÅR! 21!!!", och här skriker rösten i huvudet ut en massa svordomar i ren panik. Herregud jag är en 21åring nästa höst. Å ena sidan är det skitkul att bli äldre, å andra sidan skriker rösten
"Livet är över!".

Chandré

Idag har jag varit inne till stan för att hämta upp Chin och André, eller Chandré som Schlabbo vitsigt kom på! Anledningen till att jag åkte in bara för att hämta upp dem och sedan åka hela vägen tillbaka var för att min älskade pojkvän inte hade pengar till åkremsa och därför var jag snäll och köpte en åt honom. På hemvägen köpte vi upp massvis med hamburgarbröd för här borta skulle det grillas rejält med familjen. Ett antal kilo korvar av varierande sorter, massvis med stek, hamburgare, spett och annat gott. Det var så mycket gott att pojkarna var tvgna att promenera bort maten för att inte avlida! ^^

Men nu ska vi spela monopol och de ropar på mig. Men har jag lust att blogga så kommer det först! Särskilt eftersom de ska stanna över natten och allt. Kul ska vi ha!

Jag & Chandré förra våren.

Jellyfish. Jelly+fish.

Jag stod i badrummet och började plötsligt humma på en låt. "What is this?" i thought. Så kom jag på det. Jellyfish med Julian Smith! Jag såg klippet en gång på youtube för två veckor sen och diggade direkt! Jag har inte tänkt på det alls förän nu men det var uppenbart så bra att mitt musiksinne sparade det.


NomNomNom

Titta vad jag får äta! Jag kommer ut ur duschen och morfar överraskar med att från vad jag vill ha för pizza. "Renomé!" svarar jag direkt jätteglatt. Det var länge sen jag åt pizza, och Renomé är min favorit. Skinka, banan, curry, jordnötter, russin. NomNomNom!


Konserthuset

Igår missade jag sändningen av konserten för Victoria och Daniel i Konserthuset! Jag såg en liten snutt när en tjej dansade balett på axlarna på en kille, men sen slog det mig inte att jag kunde ta mig tid att titta på resten. Men mormor berättade om avslutningen där barn från Adolf Fredriks Musikklasser (min gamla skola) sjöng för paret och att alla började gråta. Nu hittade jag lyckligtvis ett klipp med just den delen och förstår varför alla där grät, för det började jag också göra nu! Haha, så otroligt fint. Jag saknar tiden på AF och stämningen på alla konserter och alla tillfällen då man fick fira något som detta. Nu är jag i stämning för deras bröllop! Som förresten inte är långt borta alls!


Jersey Shore

I våras tittade jag och pojkvännen mycket på Jersey Shore. Första idiot-serien på MTV som varit riktigt underhållande! Hahaha. Nu saknar jag honom och därför lägger jag upp en parodi från BarelyPolitical för hans skull. BarelyPolitical rocks!


VenetianPrincess parodi är inte så dum den heller.

Grönska

Igen, jag trivs bra här. I radhuset med två våningar har jag rummet precis intill ytterdörren. Så genom mitt fönster har jag bra översikt över bilar, människor och djur som passerar utanför och jag får dessutom alltid påminnas av att jag befinner mig mitt ute i grönskan. Gröna skogar och gräsmattor som doftan in genom det öppna fönstret och fåglar vägrar ju dessutom hålla tyst här ute. Location location location, it's all good.
Det enda negativa är att jag inte kan spionera på folk utan att se ser mig minst lika bra. :/


La Colors!

Åh jag blir tokig! Något jag inte har tagit mig tid att visa på bloggen är att jag är en riktig nagelfantast! Inga lösnaglar, fastklistrade prydnader eller så, utan jag älskar bara att måla naglarna i fantasifulla mönser. Men för att kunna måla dit mönster utan att slabba så vill jag ju ha art polish! Ni vet nagellack med smalare penslar. Jag har letat i stockholms butiker i över ett år men har bara hittat ett märke i tre nyanser av rosa. That's it! Länge har jag haft upp ögonen för märken som finns på internationella butiker på nätet, men inte kunnat köpa dem. Nu har jag suttit här, med ett konto fyllt med lönepengar och återigen bläddrat runt på CherryCulture och tittat på mina önskade ArtDecos av LA Colors. Vill ha vill ha vill ha! Men påmindes genast om att pengar på kontot inte spelar någon roll eftersom just mitt visa-ung kort inte tillåter köp på nätet. Varför vet jag inte, och korkat är det. :(



Selena Gomez

Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato mfl.
"Disney-barnen", egentligen ingenting alls för mig. Jag har svårt att gilla vissa av dem fast jag verkligen kan älska några av låtarna. En vän till mig som gillar dem mer än jag introducerade mig för de flesta av disneystjärnorna och jag har verkligen försökt hitta charmen med dem. Jag hittade den aldrig. Förutom hos en av tjejerna, den O så charmiga Selena Gomez. En otroligt söt 17åring som har en unik sångröst och som utpå det lindar en runt lillfingret med sin humor och klipskhet. Släng er i väggen ni andra, jag gillar hennes låt "Naturally".


*andas djupt*

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade och det har gått ännu längre tid sen jag la upp något märkvärdigt. Så jag kan ju fylla i med lite update. Rummet jag bor i hos morföräldrarna har nu blivit mitt rum. Jag har fått hit min o så älskade och saknade dator så nu kan jag göra precis det jag behöver och har lust med. Jag har ett par veckor ledigt från jobbet vilket inte är lika kul, men det betyder bara mer Wallerie-tid. Under bara de senaste veckorna har så mycket förändrats för mig och så mycket har börjat lösa sig till det bättre. Jag har alltid och ständigt har varit på jakt efter ett liv där jag kan och får må bra på riktigt, och det känns som att jag är en bra bit på väg dit nu. Det här är det längsta jag har kommit att nå "stressfri" i hela mitt liv!

Looooooove

bloglovin RSS 2.0