Komma igång med Vloggandet


WOHO! Jag spelade precis in min första Vlogg! Bara för att sedan upptäcka att kamerasladden till datorn är hemma hos pojkvännen, så jag kommer inte kunna lägga upp filmen förän på måndag!

Att Vlogga är något jag hoppas att jag blir bra på. Jag har bokstavligen drömt om att ha roligt med Vloggandet det senaste året och nu verkar jag äntlligen få ändan ur vagnen. Första Vloggen avklarad - nu måste jag bara lyckas bli duktig på det också. Haha! Den första filmen nu kommer väldigt svammlig känns det som. Den blir mer som en introduktions film om vi säger så. Ett steg närmare!

Ordet Vlogg är något jag aldrig kommer vänja mig vid. Det låter så konstigt! Jag kommer säker säga det ofta och hur många gånger som helst, men för mig kommer det fortfarande vara ett jättekonstigt ord.

Vloggar ni någonting? Vad tycker ni själva om att se andras Vloggar?
EDIT: Vloggandet blir uppskjutet (Åh, så irriterad jag blir av att behöva skriva det). Den första vloggen behöver göras om helt, och jag vill helst inleda med ett välkomnande, istället för en blahblah-video. Ifs så kommer det nästan bara vara blahblah-videor jag delar med mig av, men ändå! :D Ha tålamot med mig mina sötnosar!

Narnia-dag!


Är tillbaka från ett besök på filmstaden sergel! Jag var faktiskt och såg The Green Hornet (3D) igår men det ska väl inte hindra mig från att njuta av en bra Disney film med min älsklings Sabina! :)
Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (3D)! Jag tänker beskriva det så kort som att det var en riktigt bra film, väldigt underhållande och värd att se när man inte bara vill se action-filmer all year long.

När vi hade hämtat ut biljetterna tidigare på dagen så hade vi ju lite tid att ta vara på tills vi skulle inta våra platser i den mysiga salongen. Så vi gjorde det vi gör bäst; lalla runt på stan!
Vi saknade Butrix lite så vi gick dit och hade (såklart) väldigt kul. Vi hittade favorit utklädseln, upptäckte hur jag skulle se ut som skotte, fick fjädrar i näsan och köpte skräckfrön och en sovmask. En perfekt uppvärmning inför bion!


Killarnas NOT-TO-DO: Löften

Att vara jättegullig, planera och lova saker som du inte har en tanke på att hålla. När hon senare besviket frågar varför du ens lovat detta när du inte tänkte fullfölja det så försvarar du dig med ett ryck på axeln "För att göra dig glad".
Detta är INTE att vara snäll.

Vilka är era mål för året 2011?


Så, vilka är era nyårslöften för året 2011? Eller ska vi hellre säga mål? Löften är något strikt som du lovat dig själv för att säkrare fullfölja dem. Mål kan allmänt vara något du strävar efter för att försöka bättra dig overall. Jag själv har bara mål för detta år, vilket känns helt rätt eftersom man aldrig vet vad som kan hända. :)
Men vilka är mina mål?
  • Jag ska börja vlogga. Ordentligt! Överst på önskelistan.
  • Jag ska utforska utomhuslivet mer igen.
  • Jag ska ta många bilder med min fina nya kamera.
  • Jag ska få in foten mer i det hela lägenhetssökandet.
  • Jag ska plugga klart mitt kvarliggande ämne.
  • Jag ska komma på vad det är menat att jag ska plugga vidare till.
  • Jag ska spara mycket mer av min lön än jag redan gör.
  • Jag ska koncentrera mig mer på mitt eget bästa istället för att ta smällar för andra.
  • Jag ska köpa gymkort (och regelbundet använda det såklart).
  • Jag ska ta mig i kragen och återuppta kontakten med vissa goda gamla vänner!
Allting är något jag inriktar mig på att nå men som sagt, de är inga löften som pressar!

Så: har ni nyårslöften, eller simpla mål som jag? Vilka är de isåfall?

(Bild från SmoothSq4d)

Racist Coffee

Julian Smith. Åh vad jag glad jag blir varje gång något nytt från honom plingar upp i youtube-subscription rutan.
Jo, denna är ju inte ny direkt men det struntar vi i just nu!


Sorry you guys...

Sorry you guys... Jag ber om ursäkt för den inte så uppdaterade headern. Av anledning att jag just nu sitter vid min laptop och därför inte kommer åt allt material jag har hemma-hemma på min stationära dator. Men så fort jag får möjlighet så kommer jag att fixa något grymt! Om jag har tur så kanske jag har min gamla vinter-header kvar i bildgalleriet här nu när jag tänker efter, så att man tillfälligt iallafall slipper en stor, fet SOMMAR-kärlek mitt i allting.
Vi får se, det märks väl isåfall. Vi håller tummarna!

Min bästa julklapp

Det här är i ingen mening alls att låta otacksamt, men genom livet har födelsedagspresenter eller julklappar varit sällsynta, och i synnerhet "bra" sådana. Man har självklart varit glad över det man har fått, men man har aldrig fått någon anledning att bli överlycklig direkt. Julen 2010 fick jag däremot tre UNDERBARA julklappar, av min pojkvän! Jag blev jätteglad av tre anledningar.
  • Min pojkvän har aldrig varit den typ som gett presenter.
  • Det låg mycket tanke bakom presenterna
  • Alla tre var något jag har stor användning och glädje av.
Jag fick ett paket från The Body Shop med mango-body butter, bodyscrub, bodyshower och en sån där dusch-toffs!
En underbar julklapp eftersom han lovade mig för 2½ år sedan att han skulle ge mig en bodybutter som jag alltid har önskat mig. Jag trodde att jag tyckte bb-mangon luktade blä, men där mindes jag helt fel. Den doftar underbart!
Jag fick också en musmatta till min laptop vilket jag var i stort behov av. Köpt från Blizzard med motivet av en Worgen från spelet World of Warcraft (som ni kanske känner till att jag spelar ibland).

Min tredje julklapp och absolut den bästa jag har fått i hela mitt liv var en digitalkamera! En grön, skitläcker sådan också. Jag älskar ju grönt och min gamla kamera som har ett antal år på sig har börjat krångla lite. En väldigt överraskande julklapp och definitivt den mest omtänksamma hittills. Jag är väldigt glad att pojkvännen har stepped it up a little med hela pojkvän-grejen.

bild från http://makati.olx.com.ph/

Fråga till er: Vilken var er bästa julklapp 2010, och vilken har varit bästa julklappen overall?


(Bild från http://makati.olx.com.ph/)

Kitchen Intruder

Om jag hade haft en mobil-till-dator sladd så hade jag definitivt ordnat den här som ringsignal!


Let me introduce myself.

Hej alla! Jag har saknat er och jag har saknat bloggen! Det känns känns nästan som att påbörja en ny blogg! =D

Som vissa av er kanske har märkt så har ett "mörkt inlägg" daterat i september försvunnit från min blogg. Där skrev jag av mig den tunga känslan av att ha blivit föräldralös, och det är jag själv som har tagit bort inlägget. Syftet var endast att få skriva av mig och det fick jag göra, och nu hör all den där skiten till det förflutna. Visst har jag fått gå igenom en hel del skit och som vanligt få ta mer ansvar och stötar för andra än att få någon underlättning själv. Men i det stora hela så har allting bara blivit till det allra allra bästa för mina 3 småbröder. I vissa sammanhang känns det jävligt surt att man, som myndig anhörig, inte inräknats alls i den process som är till för att hjälpa. T.ex när det gäller försäkringspengar (mest för att om det är någon som mamma var skyldig någonting i någon form så var det mig), men bara av att se hur bra mina bröder har fått det så mår jag mycket bättre.
Jag får fortfarande bo hos mina morföräldrar där jag har bott sen 9 månader, och de står nu officielt som förmyndare till två av mina bröder som bor med oss. Min äldsta lillebror har nyligen blivit skriven hos vår faster av olika anledningar och efter en lång och jobbig process med olika händelser, och det är också bara till det allra allra bästa.

Så ja, nu har det firats jul och det har firats nyår och det nya året ser ut att bara erbjuda nya möjligheter och framgångar, samtidigt som vi lägger ett jäkligt tufft år bakom oss. Hejdå all skit, hej nya/gamla vänner och framtiden!

/Love U

bloglovin RSS 2.0