Well hello!

Well HELLO! Det är nu näst sista dagen i maj och jag det slår mig att jag faktiskt har en blogg. To be honest så tror jag inte att jag kommer kunna hålla den igång under sommaren så som jag hade hoppats, utan det lär nog bli som det har varit hittills - VÄLDIGT TOMT! Haha jaaa.
Men ni vet det här redan och jag tror inte att ni lider alltför mycket eftersom, igen, jag träffar er ändå och nu under sommaren så blir det mer tid till sånt. Who needs the computer at all then? Jag fick bara lust att skriva NÅGOT nu iallafall men får nog sätta punkt här. För det finns ALLDELES för mycket att skriva om för att kunna hållas till några korta inlägg. Tänkte bara visa att bloggerskan fortfarande är vid liv, men att hon tar ut sin semester. See you this summer!


LOVE YOU byeee!

Det är ni själva som tjuvar blogg-tiden ju!

Herregud vad jag är slut i huvudet idag. :) Ni har påpekat att jag inte har skrivit på ett tag, men ni får nog allt hålla er ett tag till innan jag kommer tillbaka bättre. Jag jobbar som en tok och varje ledig sekund tillbringar jag ju faktiskt ute med er så det finns liksom ingen energi över på senkvällarna/nätterna till bloggen! Ni får allt nöja er ändå eftersom det ändå är ni som tjuvar åt er all blogg-tid.

Idag var min första HELT LEDIGA dag på flera månader då jag inte har rört mig utanför huset! Ja, om vi inte räknar hämta posten i pyjamas vill säga. Att klara sig på 2 timmars sömn över 2½ dygn gör att man sover ganska skönt när man till sist får möjlighet. Speciellt då man hade 10-timmars passen på jobbet och även hann med en långvarig skiva under de dygnen. Det är alltid lika roligt att komma hem 5 på morgonen och veta att man ska ta bussen till jobbet två timmar senare.

Det som har börjat skrämma mig lite, eller fascinera är ett bättre ordval, är att jag inte för en sekund har slutat vara på detta mystiska tagg-humör. Jag dansar på jobbet, jag sjunger på tåget, jag somnar med ett leende och jag vaknar med nya förväntningar. Och vad jag gör när jag är ute med er vet ni alltför väl. Vi har så otroligt roligt och vi tar alltid slut på varenda droppe energi - därför tycker jag att jag borde bli utled på detta snart.

Men nej, ni blir inte av med mig på ett tag. Ni får räkna med att jag tänker fortsätta tagga upp er också den närmsta tiden tills..... ja tills sommaren är över iallfall - tidigast!


Love you bye!

bloglovin RSS 2.0