Första videoinlägget, man måste ju prova allt.

EDIT 2011!!!! : Jaaaa... vad ska man säga. hade alldeles glömt bort att jag hade gjort det här. Daterat 2009 så kan förstå det lite grann. Men visst borde man ha kommit ihåg något så pinsamt egentligen?


 


Så typiskt killar

Borde skaffa en sån här till honom.


Jag är på skojhumör!

Hihihi Wallerie har blivit på skojhumör. De senaste dagarna har kännts som sockerdagar. Som att de har varit en enda lång sockerkick! Vilket inte kan stämma eftersom jag inte har fått i mig det minsta socker på över en vecka, kanske är det därför.
Iallfall så är jag på ett riktigt skojhumör, skrattar åt saker på internet, skriver som en clown på msn och känner mig bara allmänt rolig. Det är väldigt skönt! Bästa känslan ever, efter kärlek.
Idag kommer dagen ägnas åt att må lika bra som jag mått nu, och sen packa inför helgen och veckorna efter. Imorgon åker jag ner till Sabina i Linköping och kommer hem på måndag, och då åker jag till pojkvännen i stan och bor där i någon månad igen. LIFE'S GOOD just nu. Förutom jobb- och studielösheten så lever jag gott. Så länge jag mår bra så duger det för mig just nu.

Något som verkligen förkyller dagarna är Video On Trial -klippen på youtube där de hackar på olika musikvideor. Sååååå roligt. Här grillas "Higher", en av den mindre begåvade Heidi Montags videor. När en video är sämre än själva låten är det illa. När en video är sämre än en riktitg kass låt då är det riktigt illa, och riktigt roligt!



"I sentence Heidi and Spencer's sextape to INCLUDE SEX!"

ID-kort

Så beställde man ID-kort igår då. Mitt första. Har annars bara använt mitt pass, men eftersom det gick ut 2008(!) så behövde jag ju detta av ännu en orsak. Av olika anledningar så dröjde det (något år) tills igår innan jag faktiskt fick iväg beställningen och nu är det bara att vänta i 3-4 veckor. Jag kunde verkligen behövt korten för några månader sen i studenttiderna.
Inte bara det att jag kom in på min egen studentskiva pga ren tur, utan Toves skiva kunde jag bara glömma när jag fick vända i dörren och åka hem. Nej, nymodigheter. Om ett utgånget pass är tillräckligt för att hindra mig från att betala barnpriser på museum, då är det banne mig tillräckligt för att släppa in mig på bästa vännernas studentskivor!

Halloie

Så var man hemma "på landet" igen. Helst av allt vill jag bara fortsätta bo ute i stan, men kontrollen över mitt liv går genom centrumet av krångel och därför måste jag befinna mig här för att få ordning på mina prioriteringar. Makes no sense? Förstår knappt jag heller. Det enda jag vet är att jag koncentrerar mig på att leva mitt eget liv och så bra man kan. Jag sitter och pratar med mig älskade vän Sabina över msn för första gången sen studenttiderna! Nästa helg åker jag ner till henne i Linköping och det ska bli KUWL!

För ögonblicket försöker jag orientera mig i mitt eget rum och vid min egna dator. Skannar tidningen som bakgrund och spelar lite välförtjänta spel. <3

Så här ser min datorskärm ut just nu. Älskar att ordna nya utseenden.
Min skärm.<3

Sabinas inlägg om hennes nörd (JAAAG).
Sabinas senaste inlägg.

bloglovin RSS 2.0