Wallerie på rapport?

Min mormor börjar nog bli lite gammal. Antingen det eller så var det alldeles för länge sen jag umgicks med henne. Fick tidigare ikväll ett sms från henne där hon skrev att hon hade sett mig och Chin på Rapport! Jag blev naturligtvis nyfiken på vad nu jag och Chin hade lyckats gå ivägen för nu. Jag gick in på svt play och minsann hittade jag paret på rapport som mormor syftade på. Men nej, det var INTE jag och Chin. Just den här bilden jag tog är en smula lik, men om man kikar på hela klippet så förstår jag inte hur min mormor kunde ha sett så fel.

Men som sagt, kanske har det gått för lång tid sen jag träffade henne ordentligt.


Jag upplever alla tecken samtidigt.

  • Att bli alldeles kall i huvudet.
  • Att få en klump i halsen eller svårare att andas.
  • Att få gåshud över hela kroppen.
  • Att trycka på repeat.
  • Att kanske få en liten tår i ögat.
Några tecken på att du verkligen njuter av låten du lyssnar på.


Sabina

Jag gick igenom mina mappar på datorn och fick en sån underbar sommar/gamla-tider känsla när jag kom över det här klippet. Sommaren 2008 med min underbara vän Sabina. Jag gjorde en dvd till henne då med lite saker vi filmat ihop och en massa nostalgiskt extramaterial, riktigt snygg dvd (stolt)!!! Undrar om jag gjorde en kopia till mig själv... annars blir jag ledsen. :) Iallafall så var det här själva bakgrunden till huvudmenyn. Simpel - bara massa strunt, men strunt betyder alltid mycket för någon.
Saknar dig Sabina!!! <3


Apoteksbesök blir alltid så (o)lustiga

Idag följde jag med Chin ut när han skulle klippa av sitt långa hår, något jag har påpekat sen i höstas. Tyvärr blev han tvungen att boka om till imorgon och vi gick ut från salongen, båda med långt hår fortfarande. En bit bort låg ett apotek och jag passade på att gå dit eftersom det var något jag ville inhandla. En enda sak hade jag i tanken att köpa, men eftersom jag sällan befinner mig på ett apotek så kom jag på flera saker som vore bra att ha när jag ändå letade runt bland hyllorna.

Det slutade med att jag la ut 350 spänn på 4 produkter! Helt oplanerat. Men det som kändes så lustigt var att jag kom på att här står jag, med min pojkvän, och håller i 4 helt olika intimprodukter för det nedanför midjan. Jag hade ju verkligen ingen tanke på att behöva använda allt på en gång men nu måste det ha sett ut som att jag har ett "party going on down there" på riktigt. Wild style! Haha nu är jag inte paranoid och personalen där är säkert mycket proffesionella, men tanken blir roligare om jag tror att de fick en helt annan bild av hur min och Chins kväll skulle se ut.

Är det någon annan som brukar reagera på ett annat sätt? Som brukar skämmas ihjäl sig när man måste köpa nåt från apoteket? Tycker ni att det är rent av obehagligt eller är ni som jag och hellre dansar runt och småhoppas att folk fattar intresse för något jag ska köpa?

Gudfadern Maraton - How it went

Så var vi hemma igen! Jag sitter och värmer benen efter en en resa i kylig kväll, fast efter en mycket "förträfflig" dag hemma hos Eric. Förutom själva sällskapandet så hann vi kolla igenom 2/3 filmer, åt supertjusig middag, fikade med "Toves fyllekaka" och pratade en massa skit och minnen. Jag blev även störtkär i deras lilla hund Sela! En studsig och go Parson Terrier (jag gissar, glömde fråga) med valpsinnet kvar. Så söt! Jag och Chin smidde planer om att tjuva med henne hem, men de andra gosade också så mycket med henne att de hade märkt det. Det får bli nästa gång.
För det ska bli nästa gånger eftersom vi iallafall ska se klart den tredje filmen.

De två första var riktigt bra, så bra att jag inte fattar hur jag har lyckats att inte se dem innan. Tack alla för en underbart förträfflig (ska nog börja säga så istället för jag är så trött på ordet "trevlig") dag!

Gudfadern Maraton!

Herregud vad är på gång med Facebook? De har ändrat upplägget helt och det verkar bara vara krångel, nej I don't like it. Fast ofs så sa jag också så förra gången det var något nytt med facebook och jag vande mig väldigt snabbt.

Anyway! Idag ska jag och Chin åka ut till stuvsta där vi ska chilla med ett gäng och ha ett Gudfadern Maraton! Det ska bli riktigt trevligt. Maraton är ju något som det alltid har snackats om ända sedan högstadiet men som aldrig blivit av. Vi ville ha Sagan Om Ringen maraton, Harry Potter maraton och de flesta som det fanns flertalet filmer av.

Så snart ska vi åka pendel och hoppas på att vi kanske hamnar på samma tåg som Tove och Andres och kan sällskapa med dem. Jag kom på att jag inte har lagt upp bilderna från när vi träffades för att äta senast så jag gör det nu. Inga spännande bilder, bara lite mat och Andres som gosar med ett troll i Gamla Stan. :D
(Haha och det är ganska uppenbart att det är buffé du man inte kan missa de staplade tallrikarna vid Chin) ^^





Dooodis!!!

= GODIS!

Tove hade bjudit oss att smaka på NK Mint idag! Så otroligt gott, det var lika saligt som hon hade beskrivit det och jag kommer nog återkomma dit till NKs godisavdelning själv någon dag för att kika lite. Men det jag fick upp ögonen för den korta stund vi stod i kön var lösgodishyllan! Jag skymtade flera lakrits godisar som jag ätit som liten men inte sett på väldigt länge! Särskilt eftersom jag inte äter godis ofta alls.
Väl på väg hem idag så fick jag fortfarande inte bilden av lakrits godis ur huvudet. Jag är en sucker för lakrits! Men det måste vara salt, avskyr sötlakrits. Iallafall så beslöt jag mig för att belöna mig själv och leta upp en godisbutik med gott lakrits nu när jag ändå var duktig och skulle promenera hem, och helgen är ju faktiskt på väg.

Men när jag står där med en påse supergott saltlakrits så känner jag mig ju självklart självisk. Så jag ringer upp Chin och frågar vad han vill ha (han hatar lakrits) och jag fick en beställning på "bara massa choklad". Så detta köptes på hemvägen; en påse saltlakrits till mig och en stor påse choklad till Chin! GOTT. Vi kommer säkert ha ont i magen hela helgen båda två. :D


Chins påse och mitt supergoda val av lakrits!
Okej, violpistolen är inte lakrits men jag tyckte den var tillräckligt god för att hamna där ändå!

Nagelfynd

Idag gick jag ut på stan med Tove och Tove, och när vi efter en dags fikande och snattrande så gick vi runt på stan. Jag bad dem att hjälpa mig i jakten på detta nagellack som jag ännu inte hade hittat, och det krävdes tydligen tre smarta tjejer för att hitta ett litet litet nagellack undangömt på H&M som faktiskt liknade det jag var ute efter! Ett antal butiker skummade vi igenom tills vi hittade ett Isadora Wondernail i färgen Vintage Mint och jag fick tag i den näst sista! Jo jag är väldigt nöjd för den är väldigt lik den jag vill ha, och den kostade bara 54kr.
Kanske hade jag velat ha en droppe mer grönt så att den liknar mer mint-grön än mint-blå. Men jo nöjd är jag!

Tack kära Tove & Tove! Jag hade jättetrevligt med er resten av dagen också!


Nagellack efterlyses!

För flera veckor sedan kollade jag på ett youtube klipp av Nadine, och i den videon hade hon naglarna målade i en underbar ljusgrön färg! Sen dess har jag varit på jakt ute på stan och letat i de affärer jag kan komma på som kan ha en färg som iallafall påminner om Nadines naglar. Ingenting. Jag har inte hittat någonting!



Så nu behöver jag er hjälp! Färgen jag vill ha ska inte bara vara "ljusgrön" utan mer... creamy green om ni förstår vad jag menar. Mycket vitt i det gröna! Något jag såg på nätet som skulle kunna funka är China Glaze - Refresh-mint. Men nu är jag helst ute efter det jag kan få tag på i affärerna i Stockholm!

China Glaze

bloglovin RSS 2.0