Skulle ha en lugn dag? Äsh, leta hund istället!

Så! Den där lugna dagen jag berättade om att jag skulle ha - Den igår då jag inte skulle lämna hemmet för någonting! Det höll ju. Not! Håhåhå
I telefon med Tasha undrade hon spontant om jag ville spendera natten med henne och tjugo minuter senare klev jag på bussen. Jättemysigt, men NU kom jag precis hem igen innan jag drar till jobbet om några få timmar. Det är så det blir när min supersimmerska har morgonträning i ottan! Helt ärligt så vet jag inte om jag faktiskt hade sagt nej till Tasha om det så hade varit ett "vanligt" tillfälle, men den här gången var det lite mer speciellt ändå.

Jag ska bli gudmor! Eller ja, extramatte är nog mer korrekt men hon har gett mig titeln gudmor, vilket låter mycket bättre! Tasha ska skaffa en liten rottis! Så hela kvällen satt jag och hjälpte henne att komma i kontakt med potentiella, acceptabla säljare. Än så länge har hon inte bestämt sig men vi har fått se många fina hundar och en av dem kan vara lilla King!

En liten rackare som jag inte kan släppa är Tanak! Han var den enda valpen som jag förälskade mig i efter att bara ha läst en rad i beskrivningen. En underbar liten kille som redan har en historia i sitt förflutna. Hade jag bott själv så hade jag kämpat för att få honom, utan tvekan! Lilla underbara Tanak. Om inte Tasha får honom så hoppas jag att han kommer till en underbar familj som tar hand om honom lika bra som jag hade gjort! <3
Tanak



Love you bye!

MORRAN

Alla har alltid någonting som man stör sig på hos sig själv. Ja, annars skulle man ju tycka att man är perfekt och då är man ju en skummis.
En sak som jag alltid har stört mig på hos mig själv är min näsa. Tänker inte gå längre in på det än så, men väldigt ofta när jag har sett en bild på mig själv så har jag tittat på näsan och tänkt "Gud, den ser så konstig ut. Jag ser precis ut som någon ifrån mumindalen!", men jag har aldrig lyckats komma på vilken karaktär jag tycker att jag påminner om. Jag får liksom upp bilden av näsan i huvet men inte själva personen.
Och nu störde detta mig för sista gången och jag gick och letade igenom listan med figurer från mumindalen. Och mycket riktigt kom jag utan tvekan fram till vem jag har tänkt på alla dessa år. MORRAN!
Hahaha det fick mig att skratta rakt ut, att jag omedvetet har tyckt att jag ser ut som just Morran, av alla sagofigurer. Där ser man. Man måste ändå få skratta åt sig själv, och Morran. :D




Love you bye!

Vad hände förra helgen egentligen?

Så vad var det som hände förra helgen? Jo fullt ös precis som helgerna innan men detta var om än lite kuligare.  Hahaha det låter så illa att säga men såhär efteråt kommer jag inte ihåg allting, det har ju trots allt gått över en vecka! Lördagen var den roligaste höjdpunkten då jag efter jobbet drog direkt hem till Tasha där vi peppade upp oss till max innan vi mot senare på kvällen drog ut och hade kul med ett gäng brandkillar. Suuuupert.
Efter ett tag mötte vi upp några gamla kompisar från gymnasiet och vi hade urkul tillsammans i några timmar. Några fler från gamla gymnasiet slöt upp med oss och vi bestämde att det var dags att dra till ett bättre ställe. Det här var inget bra dansställe och jag och Tasha stod knappast stilla - det går ju inte.

Så vi tog olika taxis och kom till helt olika ställen och fick promenera en bit för att mötas igen. Vi gick till The Bridge och vi tog inte lång tid på oss att hälsa på fler kompisar som väntade där innan vi hade gjort oss fullt hemmastadda på dansgolvet. DANCE DANCE DANCE! Alltså det är helt sjukt att jag fortfarande har taggen kvar i kroppen då all lust borde ha tagit slut där och jag faktiskt inte har tagit det lugnt sen dess. Men icke, dansa är bland det skönaste som finns.

Fler gamla kompisar dök upp under natten och vi hade ingenting annat än roligt. Vi drog inte därifrån förän närmare väldigt sent på natten och det gicks med bara fötter på asfalten då fötter hade blivit rejält blådansade i skor. För känsliga själar så går jag inte in på detalj, men de flesta av er som känner mig vet vad som mer hände under kvällen. Och för er som inte har fått höra - få ändan ur vagnen och träffas för du har saker att få höra! Haha.

För hundrade gången; det är inte konstigt alls att jag tappade rösten. Det enda konstiga i allt detta är att jag inte slutar tagga! Det är väl det man får leva med när man är på riktigt bra humör I guess. :)


Love you bye!

Today I'm chill

Vad händer idag? BARA CHILL! Seriöst, det är dags för mig att börja varva ner lite. Iallafall någon gång då och då, haha! Det är nog inte så konstigt att jag drabbas av känsliga ögon och borttappad röst när det bara är full rulle på mig. Så denna sista lediga dag får bli helt slapp. Jag tänker inte lämna Salem på hela dagen och jag tror inte ens jag tänker gå ut på promenad!

Ok, det kommer jag nog inte hålla eftersom det fortfarande bara är morgon än så länge. Ut kommer jag gå men just idag tänker jag ta ledigt från allt stoj med party-lovvies. Det gäller dock inte att snacka bort hela dagen över telefon! Jag älskar när man inte kommer fram till kompisarna bara för att båda ringer till varandra exakt samtidigt. I love you!


Love you bye!

FU mardrömmar!

USCH! Jag har inte drömt mardrömmar på evigheter! Senast var som sagt många månader sen då jag igen drömde att jag tappade tänder. Eller nej? Eller jo, att drömma att man blir sviken av en god vän räknas inte även om det definitivt är obehagligt. Iallafall - inatt drömde jag en äcklig mardröm, jag vaknade vid 6 och har inte vågat försöka somna om sen dess. I just såna stunder önskar man att man hade delat säng med en vän. Killkompis hade varit ännu bättre, hade varit lättare att slappna av och lugna ner hjärtslagen. FU mardrömmar!

Bilder ur min mardröm
Så vad minns jag av min mardröm? Ja först och främst alla äckliga känslor man fick när man sov, men några bilder fastnade också. Jag blev vittne till en psykopat som dödade en hel familj, medlem för medlem. Barn, föräldrar och farföräldrar. Psykopaten "sparade" de mindre barnen till sist då de var i för stor chock för att röra sig ändå. Han använde ett barn som slägga för att döda ett annat. Barnskrik = jag vaknar nästan av illamående.
Jag lyckas få tag på en liten flicka (den enda levande kvar av familjen) och medan psykopaten står och gottar sig över sitt verk så springer jag allt jag kan med flickan i famnen hem till oss.

Panik. Hatar drömmar när man springer och blir jagad av något. Hinner hem, låser dörrar och fönster och rusar ner till nedervåningen där min mormor, mina kusiner och bröder sitter och solar på baksidan. Tröga jävlar, in i huset med er! En evig tid tar det och inte vill de fatta vad jag snackar om när jag berättar om faran som är över oss. Helvete, baksidedörren går inte att stänga helt. Risken får tas att lämna den öppen för nu måste jag upp igen och hålla kontroll på situationen då ingen annan tar den på allvar. Min familj sitter nu i köket och fikar medan de tittar ut på psykopaten som vankar av och an utanför vår grind. Plötsligt står jag och mormor i hallen. Dörren är vidöppen (som om den alltid har varit det) och vi tittar ut på psykopaten som stirrar tillbaka. Mormor vill plötsligt röka ute på trappan och tycker samtidigt att hon ska försöka prata med psykopatmannen och ge honom en chans. "Han ser ju ändå så trevlig ut"

Trevlig är nog inte det ord jag skulle använda själv. Han såg ut som något som verkligen hör hemma i en mardröm. När mormor kliver ut över tröskeln (mot mina skrikiga och arga protester) så är han framme och de börjar prata. Han charmar sig in i huset på några sekunder och mormor pratar glatt med honom samtidigt som han går längre in mot oss andra. Jag blockerar dörröppningen till köket, ställer mig mellan honom och mina bröder och kusiner. Jag släpper honom inte med blicken och rör mig efter varje rörelse han gör. Jag stirrar hatiskt och gör det klart att jag inte litar på denne man som faktiskt håller två stora bultsaxar i handen. Mormor blir arg på mig för att jag inte litar på vår gäst men jag bryr mig inte. Jag lyckas få tag på bultsaxarna och han beter sig som att det inte gör något, för han är ju ingen psykopat heller?

För mormor blev det ett tillräckligt bevis för att lita på honom och medan hon ropar ut kusinerna och bröderna till oss i hallen så tar psykopaten långsamt ett tag om bultsaxarna igen och börjar dra dem till sig. Hela familjen står nu i tillsammans och jag gör allt jag kan för att hålla honom borta från dem med min kropp, jag försöker få mormor att fatta vad som håller på att hända just nu och allt detta samtidigt som jag nu brottas med psykopaten om en av bultsaxarna som han nu har fått väldigt bra grepp om.
Samtidigt som jag fortfarande håller i den så lyckas han långsamt vända den i en vinkel som tillåter honom att klippa av mig halva handleden, medan jag bara kan titta på.

Smärta och äcklig känsla som om det hade hänt på riktigt. Jag förlorade ju såklart greppet om bultsaxarna när jag nu nästan ramlar ihop av skadan och jag skriker på intet ont anande mormor samtidigt som psykopaten siktar in sig på barnen.

Panik, smärta, ilska, rädsla - jag vaknar. FU MARDRÖMMAR!!!!!

Wiiiii

Som många utav er vet så har jag bara varit på toppenhumör i flera veckor nu. Alltså inte bara att jag har undvikit dåligt humör, utan att jag har varit på TOPPTOPPHUMÖR. Och vad gör jag när jag känner mig så? Jo, sjunger såklart. Sjunger och dansar som en tok. Så det är ju inte så konstigt att jag tappade rösten eftersom jag inte kan hålla mun.

Vi får hoppas att jag får tillbaka rösten snart, men det är tveksamt eftersom jag fortfarande kommer på mig själv med att sjunga hela tiden när jag egentligen måste vila halsen! Laaa laaa laaa TYST!! :D


Love you bye!

Today I don't feel like doing anything

Vaknade upp med denna låt i huvudet. <3
Spelar ingen roll att ointressanta människor försöker kontakta mig. Just idag tar jag det bara lugnt och gör vad jag själv vill tills vi grillar på lidingö ikväll!




Love you bye!

Hemma mot morgonen

Det är såhär det blir när livet är ute i stan, men att man inte bor där själv. Man kommer hem ganska sent. Eller väldigt tidigt kan man också säga. Och i längden så kan ju även det vara en faktor till att rösten inte orkar stanna kvar. Hahaha!


Borttappad röst efterlyses

Hahahaha det här är helt sjukt. Såhär illa har inte jag tappat rösten på många år! Den började kärva igår mot slutet av jobbet och när jag väl hade slutat så var den helt wack. Nu när jag vaknade så får jag knappt fram ett ljud och jag låter som en utomjording! KUL att jag måste ta ledigt från jobbet den här långhelgen då jag faktiskt ville jobba, bara för att jag inte kan prata med kunderna! Får försöka hitta på roligheter med vännerna istället som min sjukskrivna hals klarar av, typ filmkväll. Lovely


Love you bye!

Sällskap när jag sminkar mig!

Påskmiddag/drinkkväll med ett härligt gammalt gäng var på planeringen för kvällen. Men gud så sen jag blev! Det tog jättelång tid att sminka mig och göra mig iordning just idag. Och varför det? Jo, för att jag hade sällskap av en underbar liten sötnos som inte kunde låta bli att stjäla ens uppmärksamhet gång på gång! My heart melted! <3

Och ja, jag har tappat rösten helt och hållet. Har ni tur får ni höra ordentligt snart.




Love you bye!

Just for you

Att vara på väg till/från jobbet och att det fortfarande är ljusa dagen ute! Guld. Jag tog en promenad till slussen från sickla idag när solen stod som högst och sken som härligast. Jag gick längst vattnet och i ipoden började denna bortglömda låt spelas upp. Jag drog upp volymen på högsta och bara njöt av den bästa solpromenaden på länge. Jag älskar mitt glada humör!




Love you bye!

Att vara egoistisk

Att vara egoistisk. Är det verkligen så fel? Idag svarar jag nej, inte alltid. Jag har blivit mer egoistisk nu i den mån att jag tar hand om mig själv bättre än vad jag gjorde förut. Jag bryr mig mer om mig själv än att låta livet smaka bittert. Men snälla snälla snälla, kan inte folk omkring fatta grejen också? Att livet är till för att levas, och att man ska vara glad för att man mår bra av att vara glad. Sätt inga knutar på skiten och få inte för er att där finns saker som inte alls finns där. We wanna have a good time, please join our motivations or get out of our way. <3


Jag leder, Tasha. Damn it!


Love you bye!

Riktiga vänner <3

Jag tänkte bara göra ett litet shout out till er som nu kommer ta åt er. Jag har många underbara vänner i mitt liv som är riktigt fina människor. Men jag är så otroligt glad för att jag har vissa av er som verkligen är bäst i världen. Riktiga vänner som alltid har funnits där även när man själv inte har varit tillgänglig. Får en att skämmas när man ser tillbaka och vet att man inte fanns där för er lika mycket ibland, men att ni ändå stod troget fast utan tvekan.

Alla borde ha minst en sådan riktig vän. Som alltid finns där för en, speciellt om vännen vet att man behöver prata. "Bästa vännen" ringer och för hundrade gånger låter du bli att svara. Man frågar varför och du svarar
"Hon/han har det jobbigt och vill bara prata av sig."
"Men är det inte då du ska svara?"
"Nä, orkar inte."

Jag fattar verkligen inte hur man kan fungera så. Jag har turen som har några av er som alltid har ställt upp för mig av ren kärlek i vått och torrt, och förhoppningsvis så har jag gjort det tydligt att jag älskar er minst lika mycket tillbaka. Jag hatar när fina människor blir försummade och illa behandlade av vänner. Men det jag avskyr mer är när man behandlar en dålig vän bättre än vad hon/han förtjänar och känner att man behöver välja bort andra vänner för dennes skull.

Riktiga vänner handlar inte bara om att man har känt varandra länge. Inte om att man alltid har roligt tillsammans eller att man ibland kan snacka om saker. Riktiga vänner tvivlar aldrig på varandra och skulle aldrig ställa den andra inför tuffa dilemman. Man dömer inte vem man får och inte får vara vän med och inte heller hur man väljer att leva sitt liv. Så länge man mår bra så är en riktig vän alltid glad och stöttande för dig, oavsett vad.


Love you with all of my heart <3


Tonight

I know, den är gammal men come on! Tonight I'm f**kin' you!



Jag förstår verkligen inte vart all denna TAGG kommer ifrån. Jag är omättlig. De senaste två veckorna har jag dansat omkring och sjungit på jobbet varje sekund jag fått chansen att gå in på lagret och hämta skor till kunderna. Man skulle ju kunna tro att jag börjar varva ner efter en sådan extrem lördag ute som vi nu hade, men icke. Hela dagen idag, samma sak. Supereffektiv och glad med kunderna ute i den fullpackade och stressade butiken, men så fort jag kommer in på lagret varje gång så börjar jag sjunga på denna låt. Samma jäkla låt hela jäkla dagen. Wallerie klättrar direkt på hyllorna och kan ändå inte låta bli att stå och dansa med var fot i olika hyllgångar 4 meter upp. Alltid roligt att man kan lyckas pigga upp de andra på jobbet!


Love you bye!

Vart tog jag vägen? Jajuste, överallt förutom hemma

Hemma! En sak som verkligen påminner mig om att jag aldrig spenderar tid hemma är hur OTROLIGT stökigt mitt rum är. Jag som är konstig och gillar att städa borde ju kunna ta tag i det snart men just nu finns verkligen inte lusten när man ändå är hemmifrån en kort stund senare igen. Och det hjälper inte att jag bara slänger/ställer tillrätta saker på måfå så det blir än stökigare istället för att göra allt ordentligt.

Som sagt nu är jag hemma från en kväll med vännerna där vi grillade och bara påbörjade vårens utesittningar. Intressant kväll - glad, trött, hjärndöd. Imorse kom jag hem från Tasha efter en kväll och natt med riktigt ös ute (tell you all about it later), hann med en dusch och även lite mitt-på-dagen-vila innan jag drog vidare. <3

Och just nu strejkar verkligen kroppen. Hjärnan har verkligen ingen lust att ta itu med tankar, ryggen värker, liksom halsen och magen med och jag ser verkligen fram emot att få sova mig bort innan jag ska upp till jobbet om några timmar igen.

På min och Sabinas gemensamma sida på fb så brukar vi ju lägga upp saker för att pigga upp varandra eller bara dela med oss av våra sysslor. Jag blev så otroligt glad nu när hon hade linkat sidan till hela A Very Potter Sequel som jag hade glömt bort helt. Precis det som behövdes för att lyfta upp humöret lite! <3


Love you bye!

You can't buy yourself love

Advice to you

Du kan inte köpa dig kärlek. Någon annans kärlek går inte att köpa för pengar, föremål eller ens för kärlek, we have tried. Kärlek är något som kommer inifrån dig själv och som ingen annan kan tvinga fram, inte heller du själv. Den antingen finns där eller inte.
Ibland känner man ingen kärlek för personen som man inte vill nåt hellre än älska. Så om du en dag vet att du älskar någon - strunta inte i det. Låt det inte bara vara för det finns anledningar till att du har dessa känslor och oftast talar de ganska tydligt för vad som är viktigt för dig.


Love you bye!

Take me home

Denna har jag suttit och sjungit på nu i nästan en timma...




Love you bye!

If you're happy and you know it: SMILE!

Jag är glad. Varför är jag glad? Jag vet inte varför jag är glad. Eller jo jag vet anledningarna till att jag är glad, jag förstår bara inte varför inte det som gör mig orolig och otroligt förvirrad väger mer!
Men som sagt, jag har varit glad och mått jättebra de senaste veckorna/månaderna och varför vill man inte ha det så? Så jag sjunger på och jag ler och slår mig själv på handen för att jag fortfarande inte har lagt mig när jag sa att jag skulle lägga mig tidigt ikväll!


Love youuuuuu bye!

Fredagen med ös!

Vi provar väl på att dator-vlogga såhär dagen efter när man är som piggast och peppast!




Love you bye

Quote of the day: Insanity

"Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.
So being in love makes you insane."


Love you bye!

Fredagen med ös!

Herregud vilken fredag! Fullt ös hela kvällen med massor av folk och alla gick man jättebra ihop med. Gamla vänner man inte hade sett på jättelänge gjorde kvällen helt underbar då det var jätteskönt att kunna ha roligt med dem igen. Stämningen höll sig på topp genom hela natten och mitt lilla gäng sa hejdå till alla andra då jag tror att klockan var kring 4-5. Denna kväll ägde rum ute på Ekerö och att ta sig därifrån hem till mig i Salem tar sin lilla tid ska jag säga. Redan när vi satte oss på bussen därifrån så kände jag att jag verkligen aldrig tidigare hade varit så trött som jag var då!

Jag låste upp dörren hemma några minuter i sju på morgonen, tog en otroligt skön dusch och kastade mig i sängen där jag inlindad och nerbäddad fick sova som ett litet utslaget barn.
Klockan är 10:30. Guuuud vad jag är törstig! Jag måste bara kila upp lite snabbt och hämta ett glas vatten. Sådärja, uppdrucket, nu lägger jag huvudet på kudden igen och ska sova vidare.

Men ni känner mig. Jag förstår inte varför jag har såna problem med att kunna somna om! Efter en timma utan att lyckas somna så klev ja upp och började tvätta kläder (av allt man kan göra) istället. Och nu sitter jag här, på jättebra humör, helförvirrad över några saker från gårdagen och helt död i huvudet och kroppen för att jag är så TRÖTT!


REALLY love you guys bye!

Ögoninflammation...

Så var det då dags. Imorgon äger den väldigt länge planerade och väldigt efterlängtade festen rum. Så självklart vaknade jag idag med ögoninflammation i båda ögonen. Hoppashoppashoppas att det försvinner under natten!!!!
På jobbet idag smet jag över gatan till apoteket och shoppade upp 4 olika medel som apoteks-kvinnan tyckte att man kunde prova. "I take the lot!"
Ooooooooch vid kassan så såg jag några storpack tuggummin som slank med i inköpet innan jag hann hejda mig själv. Var är nu den där lådan....


Love you bye!

... och jag missbrukar tuggumin.

Hej jag heter Wallerie och jag är beroende av tuggumin.
Also I'm psycho.


Quote of the day: Prison

"The worst prison would be a closed heart."


Love you bye!

Trött på jobb

Stängde butiken idag, öppnar butiken imorgon. Åååh jag vill ha fredag, jag vill ha helg, sen sommar och sen vill jag vara gammal pensionär och aldrig behöva jobba igen!

Märks det att jag är trött på att endast jobba och att jag längtar till umgänget igen? Om inte.

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT ENDAST JOBBA OCH JAG LÄNGTAR TILL UMGÄNGET IGEN! :D :D :D


Love you bye!

Kicking and screaming

Nej, jag är inget Miley Cyrus fan.
Men jag är realistisk nog att förstå att man kan digga en låt oavsett om det sägs att man ska göra det eller inte. Den här låten dök upp i ipoden på promenaden igår och om vi nu ska vara ärliga så fick den gå på repeat ett par gånger och jag may or may not have dansat fram på skogsstigarna lite.


Så var det dags att bli nersjukad igen.

Herregud. Nyvaken! igår gick jag och la mig innan ett (extra tidigt för mig) för att jag var så jäkla trött och hade en ordentlig huvudvärk. Under natten så vaknade jag flera gånger för att jag inte kunde andas! Näsan blev igentäppt och eftersom jag har ont i halsen så gjorde det ont att andas genom munnen. Nu efter en lång sömn, men mången avbruten, sömn så vaknar jag nästan lika trött och med samma jobbiga huvudvärk. Känner bara "kul att jobba till sent ikväll på jobbet"....

Jag tycker inte om att bli nersjukad gång på gång på gång på gång! Nog är nog! :(


Love you bye!

Jag är glad = glatt babbel

Härligaste måndagen på riktigt länge. Men jag är fortfarande lika rastlös. :(
Så babbel om buss och vlogg och sommar. Och städning!!




Love you bye!

Quote of the day: Heart

"Wherever you go, go with all your heart."


Love you bye!

Roligaste godiset jag har sett!

Åh det är så roligt när man kommer över varor som är helt bisarra! Jag menar hur såg mötena ut egentligen när de kom fram till att det här var en bra säljar-idé? Detta är definitivt det roligaste godiset jag har stött på i butikerna här hemma!




Love you bye!

Vill du ha henne - don't play games

Ok låt oss få detta klart för oss. Vissa gillar att spela spel när det kommer till att lära känna varandra. Not me, inte idag. Visst är det spännande att leka och till och med roligt att hålla på så när man lära känna någon man verkligen tycker om.
Men om dina avsikter är att få henne intresserad av dig - don't play games. Av erfarenheter genom vänner och mig själv så har vi lärt oss detta. This is a contest against time. Du kan vara hur förtjust som helst. Men om du tar för lång tid på dig för att visa framfötterna så har du helt enkelt inte gjort dig förtjänt av hennes vackra känslor. Vill man ha något så får man kämpa. Och ingen tjej vill känna på något annat sätt än att du gärna tar initiativet hos dig själv och tar risker för det du vill ha. Man up, eller se på när någon annan kammar hem storvinsten.

Kortfattat - Om du vill ha något (eller någon), gör dig förtjänt av att få det du vill. Nothing comes easy, no one is easy.


Love you bye!

Örhängen!

Jag har börjat bli snabbare i benen än vad sl reseplaneraren vill så innan vi möttes idag så promenerade jag runt på stan för att fördriva tiden. Något jag säkert har nämnt är att jag i flera års tid har letat efter "roliga" örhängen. Gärna lite större och helst i form av föremål hellre än rena smycken. Inga har jag i varje fall hittat som jag har gillat men idag kom jag faktiskt över några små gulliga hängen. Meee like!



Love you bye!

Härliga människor

For in till stan (skrev först satan utan att tycka det såg konstigt ut) idag för att avnjuta min lediga lördagskväll på ett av de bästa sätten man kan. Genom att snacka bort den med en awesome vän. Att bara prata på med någon man gillar och som man är väldigt lik på flera sätt är just det; awesome. Underbara människa. <3


Love you bye!

Lyckliga minnen

Ligga i sängen och precis vara på väg att kunna somna. Härliga nattkonversationer igen. Lyssna på musik som gör en ännu sömnigare. Hitta gamla låtar som väcker gamla härliga minnen. Jag tror visst jag kommer somna med ett leende snart.




Love you bye!

Ännu en vlogg från kuddarna

Har ni problem med att sova? Finner ni det mycket roligare att spendera nätterna med vad annat som helst än att sova bort dem? Ja då känner ni säkert igen er i mitt babbel. Men jag tycker ändå att ni borde sova hellre än att lyssna på mitt babbel.




Love you bye!

Favorit i repris

Läser gamla inlägg. Saknar speciella människor. :)

(favorit i repris)



Love you bye!

Nattliga konversationer

Finns det något härligare? Ja kanske för de som faktiskt sover om nätterna som duktiga små barn. Men om man är som jag och har ordentliga problem med att sova så uppskattar man det roliga man kan få vara med om med människor om nätterna.


Love you bye!

Att vakna med hosta i ett kallt rum är inte kul!

God morgon. För första gången får ni se hur risig jag ser ut på morgnarna, (ja förutom ni som faktiskt känner mig).
Om ni undrar vad märket på kinden är för något så upptäckte jag det själv strax efter detta när jag gick upp - och det är tydligen jag som har rivit upp mig själv i sömnen. Undrar om jag drömde att jag slogs med förkylningen. Att vakna av hosta i ett kallt rum är inte kul!




Love you bye!

bloglovin RSS 2.0