Ny bakgrundsbild

Så var det till att fixa en ny bakgrundsbild då. Jag känner just nu för lite färger för att bli på bättre humör, och vad passar då inte bättre än en bild på mig i roliga färger? Inget mästerverk, men vem har sagt att jag måste vara det?
Helgen verkar se lugn ut för mig. För lugn. Hade jag haft möjlighet hade jag hoppat in till stan och haft hur roligt som helst utan att bry mig, och hade jag hållit mig undan personer som innebär trubbel och besvär så hade jag haft mycket roligare människor i tankarna. Jag behöver verkligen den här nya bilden.


Inaktiverat sim-kort

Vaknade idag till ännu en nyhet, lika uppiggande som den om analog-tvn. Mitt sim-kort i mobilen är nu avaktiverat - Bra där Wallerie. Konsekvenser man får ta när man bara har utkomst men ingen inkomst. Nu har jag letat som en galning i tjugo minuter i jakt på ett glocalnet kontantkort som jag VET finns någonstans i rummet. Det ska användas tillfälligt tills ekonomin har kommit på fötter igen. Om jag nu hittar det. Hoppas er morgon började bättre.


Sexy City, New York

Hahaha, det här är ju riktigt skrattretande. Jag vandrade runt på Facebook och kom över en applikation som hette Sexy City, New York. Det är i princip ett "spel" där man går omkring som en av tjejerna i Sex & The City och shoppar, dejtar och "jobbar"(jobb som att hämta kaffe till chefer och svara på frågor som "vad heter Ozzy Osbournes fru").

"Medan du var ute stötte du på Rysken/Hunken/Doktorn och han bjöd dig på en dejt". Här kommer det riktigt roliga med spelet för på dejterna går det ut på att vara så slampig som möjligt, annars får man inga poäng. och i slutet av dejten så ger killen dig platinum kreditkort eller rena kontanter. En flickas vardag, eller hur? Hahaha det är så löjligt så att jag spelade i en hel kvart! Hora dig på Sexy City på Facebook och få dig ett skratt. ;D


Analog-tv!

Vaknade upp ur en mysig dröm och tänkte vakna upp ordentligt framför tvn. Men istället för morgonens humorprogram så möts jag av en tråkig flicka som sitter i en soffa och gör reklam för ComHem. Kanal efter kanal och samma flicka. Och det rullande meddelandet att analog-tv nu har uppört och att man måste köpa digitalboxar för att över huvud taget kunna se på tvkanaler. Bortsett då från SVTs kanaler och 4an. Jippi.


En härlig helg i Linköping

Anlände sent på fredagskvällen - baserat på mörket som tryckte runtomkring - efter en frustrerande men mysig bussresa och möttes upp av en bekant famn. Sabina väntade upp mig med öppna armar och här tog vår FÖRSTA äventyrliga helg i Linköping vid. Vi hade roligt redan första kvällen på hennes rum där jag fick börja bekanda mig med hennes braiga killkompisar och börja förbereda mig inför kommande dagen!
Vi somnade gott och vaknade lika gott och åt ännu godare med en härligt frukost á la Sabina. Vi tog en promenad runt det stora området där hon bor, Ryd, och hittade bland annat en stor lekplats med roliga gungor. Vi hade roligt tills senare på kvällen då det skulle bli ännu roligare. Vi skulle nu möta upp killkompisarna och gick ut i kolsvart mörker och höstkylan. Sabina drog fram sin rosa cykel och fick försöka övertala mig tills vi kommit flera hus innan jag gick med på att sätta mig på pakethållaren och LITA på att vi inte skulle dö så fort vi kommit upp i farten ½km/h.

Hade det varit någon annan, vem som helst annan än Sabina, så hade jag aldrig låtit den skjutsa mig på den där cykeln. Men som det var så gick det bra. Jag höll om min väns midja och blundade ett par gånger. Men trots att varje kant och gupp hade sönder min rumpa, att vi körde av vägen någon gång, trots kylan som bet i kroppen och att jag var vettskrämd för mitt liv - så hade jag faktiskt riktigt roligt. Sådär roligt som man bara kan ha när man känner att man lever som om det inte vore någon morgondag, när de enda viktiga som existerar är du och din bästa vän. En 4 kms resa jag aldrig glömmer.

Vi kom fram och mötte killarna och en av killarnas hund. Han var lagom kåt på mig och Sabina (och på en hel del annat för den delen)  men ack så söt och gullig. Stark och busig dock och gav oss problem och ett ögonblicks panik på den nästan öde parkeringsplatsen. Efter en frisk stund ute i kvällen kom vi slutligen hem till en av killarna där vi spenderade vår Halloween kväll till en bra bit över midnatt. Underhållning, skratt, mys i soffanen. En perfekt halloween kväll i det fina huset och mer kan jag inte säga egentligen. Natten var lika perfekt och utmattade promenerade sen jag och Sabina i sällskap av killarna tillbaka till vårt hus med cykeln mellan alla oss. Den kalla nattluften gjorde oss pigga igen men så fort vi äntligen hade krypit ner i våra sänger efter att ha sagt hejdå till killarna så somnade vi väldigt snabbt och drömde härliga drömmar.

Söndagen i Linköping var en dag att spendera på oss själva och ta det lugnt. Bra repriser av tjejserier hela dagen och sedan gick vi en promenad för att äta middag på grillen. Ännu en helt perfekt kväll på en perfekt helg i Linköping. Jag längtade inte alls till stockholm när jag satt på bussen hem och såg landskap och fält ila förbi utanför fönstret. Och här sitter jag nu, och längtar till nästa helg jag kan hoppa på första bästa buss för att åka till Sabina, killarna och deras Linköping.


Vårt lilla cykeltur. 4 km fram. Lite kortare tillbaka.

Killarnas NOT-TO-DO: Toffel

Var INTE älsklig och gullig med henne för att sedan vända och vara grabbig och respektlös så fort killarna vet att ni pratar. Du bygger upp ett hinder mellan henne och dina vänner, för att inte tala om hennes respekt för dig.

Sabina

Så var man tillbaka från Linköping efter en helg med Sabina. :D
Hennes place var jättefint, sådär fint som en vanligt rum bara kan bli av att en Sabina kliver in och piffar till det. Foton på och från mig satt uppe lite här och där så välkommen kände man sig. Något jag märkte ganska snart när jag kom dit var däremot hur Sabina hade vuxit. Även fast det inte syntes för blotta ögat så hade hon vuxit fem meter av att flytta in i det där rummet och göra Linköping till Sabinas Linköping. Det här är min allra bästa vän som jag alltid har värderat högre än mycket annat och som jag alltid kommer att vara stolt över.
Nog var hon kanske inte den där vilda tokan som i stockholm, men det gör mig ännu mer imponerad av att hon kan lägga sådant åt sidorna ibland när det behövs för att kunna koncentrera sig på det som är viktigast. Sabina och hennes Linköping kommer att fortsätta hela hösten utan mig men snart är jag tillbaka och rör om land pluggböckerna igen! <3


bloglovin RSS 2.0