2 spel, inga skor.

Så hur gick det med kompromissen nu då? Jo vi åkte in till stan idag i jakt på pojkvännens spel, expansionspaketet till det och löftet om ett par fina skor till mig. Nu kom vi PRECIS in genom dörren efter en 6 timmars tur på stan, men inga skor har vi med oss. Vi gick igenom affär efter affär, men den här dagen riktade jag bara koncentrationen åt en viss stil. Jag vill ha ett par riktigt snygga "pumps" i stil med dessa:
Din Sko 399 kr.
449
Din Sko 399 kr och 449 kr.

Visst hittade vi en hel hög med riktigt snygga skor, men väldigt få fanns i min storlek och när de väl passade så var det alltid något annat som inte stämde. Skon på sista bilden var den sista som jag provade, och som faktiskt satt ganska bekvämt, innan det bestämdes att vi skulle röra oss därifrån för att hinna med sista bussen hem till mig. Så jag tog av mig skon, pojkvännen råkade armbåga ordentligt över näsan och sen reste vi oss och lämnade butiken likväl vårt sökande efter mina skor.

Så nu efter att jag har skickat in det här inlägget så ska pojken min få installera sitt spel, och jag får hitta på saker i rummet och hoppas på att skorna kommer att visa sig en dag. Men trots att jag inte riktigt fick ut något av dagen på stan så var jag riktigt glad hela tiden, just för att min pojkvän inte för en sekund betedde sig som en gnällig unge på ett tråkigt museum. Han hade tålamod och stötte mig genom hela sökandet och det tycker jag att han ska ha eloge för! :D

Kommentarer
Postat av: Nettan

Awhe synd att det inte blev några shoes, dem på bilderna var snygga! Men aa duktigt av Chin att inte gnälla nått, men han fick ju sina spel så han ska ju vara nöjd nu ;) Nu ska jag sova för jag har haft en bra men panikartad dag haha.. får berätta mer sen när allt kaos lagt sig. Träffade iaf Johan i två timmar idag vilket var najs :) <3 puss!

2009-08-26 @ 00:22:20
URL: http://bigcitylife.webblogg.se/
Postat av: Schlabbo

Jag hittade ett par fina på Skopunkten. De är väldigt bekväma och finns i storlek 36. Spring in någon gång när du har tid och prova.



http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Sandaletter?art=250310

2009-08-29 @ 18:02:09
URL: http://schlabbo.bloggspace.se/
Postat av: Schlabbo

Ett annat par som var fina :D

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Skor?art=250063



Och de här köpte jag

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Pumps?art=249862

2009-08-29 @ 18:13:55
URL: http://schlabbo.bloggspace.se/
Postat av: Wallerie

Det var den första affären som jag sprang in på. ;) Grejen var att när jag är där så vill jag utnyttja "3 för 2", men det var väldigt få som jag faktiskt tyckte om. och de som jag gillade (bl.a de du linkade)fanns ICKE i storlek 36 den dagen utan var slutt slutt slutt.

2009-08-30 @ 10:18:24
URL: http://wallerie.blogg.se/
Postat av: Schlabbo

Typiskt.. Kom till Linköping! Här finns det skor för småfotade! :D

2009-08-30 @ 13:22:06
URL: http://schlabbo.bloggspace.se/

Skriv på bara:

Namn:
Komma ihåg dig!

E-postadress: (visar jag inte för de andra)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0