Bloggare som lämnar fusk-kommentarer!

Har ni någon gång råkat ut för kommenterare som inte ens nämner ditt inlägg, din blogg eller dig?

Haha jag bara skojar, såklart att ni har. En tjej till exempel som får många besökare skrev ett inlägg om hur jobbigt det är med den Aktiva Listan som inte stämmer. Att jag ens kom till hennes inlägg var att hon redan hade lämnat flera kommentarer på min blogg som bara hade med hennes blogg att göra. Så det är väl inte konstigt då att hon har många besökare då det verkar vara på det sättet som hon får dit alla. Kanske förtjänar en "hästblogg" att få sitta på Aktiva Listan mer än en bloggare som drar dit sina besökare själv?
Jag vet inte, hon är kanske en jätteduktig bloggerska. Men jag står vid att vi tycker det är minst lika jobbigt med fusk-kommentarer som med en fuskig aktiv lista.


Och eftersom man hade velat ha min åsikt om saken så skrev jag ju ett liten kommentar som såklart inte blev godkänd.
Sv:
Jovisst stör det mig.
Men det finns saker som irriterar mig mer och det är bloggare som kommentarer andras bloggar utan att nämna ett ord om inlägget eller den bloggaren, med enda syftet att få dem att komma och titta på sin egen blogg!
Edit: Gör det till 3 "fusk-kommentarer" från henne.

Undvika människor man inte vill prata med!

Jenna Marbles!
En tjej med den där assköna "I dance like shit and I don't give a damn!" attityden. Många av er har säkerligen redan sett hennes video där hon visar hur man "låtsas vara snygg" och nu har hon även kommit fram till hur man bäst undviker människor man inte vill prata med. Check it out!


Jag är sämst -

- på att hålla ordning på saker. Ibland. Oftast....
Som sagt tidigare så spelade jag in en vlogg med min kamera för flera veckor sedan men kunde då inte lägga upp den på vloggen för att kamerasladden var kvarglömd hos pojkvännen. När jag var ute och långpromenerade i förra veckan och hade planerat att vlogga så märkte jag ute i kylan att batterierna i kameran var döda. Och nu sist när jag planerade att ladda upp den inför alla hjärtans dag så kommer jag på att laddar-sladden är kvarglömd hemma hos morföräldrarna! Så jag får klara mig på webcam ett tag men vlogga kommer jag inte göra.

Aj aj aj vad jag måste börja få mer koll på mina saker. För ett tag sen tappade jag även bort en mössa och ett diadem så jag gick ut och shoppade nya en vecka senare bara för att upptäcka samma kväll att sakerna var hemma hela tiden. Nåväl, jag klagar inte på många snygga mössor att välja mellan.

Lovvies

Biljardpalatset och Jensen's Bøfhus



Nu har vi kommit hem efter en kväll ute på alla hjärtans dag. När pojkvännen kom hem så fick jag en ros av honom! Vi har varit ihop i tre år och han har faktiskt lyckas komma undan med att inte ge mig en enda blomma, fram till nu. Jag blev jätteglad såklart.
På kvällen gick vi ut med ett älskat kompisgäng på 10 pers varav tre par som gosade med varandra konstant (ett speciellt nyblivet par kunde knappt hålla sig ifrån varandra vilket jag tyckte var adorable!) och vi gick allihop till biljardpalatset.
Jättekul kanske, för de som faktiskt kan spela biljard. Nejdå jag hade det jättetrevligt med sällskapet. Och jag hade faktiskt roligt när jag igen försökte lära mig hur man hanterar en biljardkö. Försökte.

Jag och pojkvännen lämnade sedan resten av gänget och gick till Jensen's Bøfhus i hopp om att få ett bord så sent. I gamla recensioner så kan man läsa att Jensens inte ska ha varit så bra. Men tre gånger har vi nu varit där det senaste halvåret och har bara varit nöjda och likaså den här gången. Vi hade det jättemysigt, fick en hjärte-ballong och fick sitta kvar i lugn och ro tills efter att de hade stängt.

Det enda som jag om möjligt kan klaga på är denna -16 graders kyla som gjorde det olidligt att promenera hem.

Lovvies!

Jellybeans



Jag känner att jag har blivit väldigt nyttig på sistone. Träna 3 gånger i veckan, äta smått och dricka mycket vatten. Men då och då så får jag forfarande ett sug efter nåt smaskens och här kan vi snacka äta smått. Jellybeans! Jag älskar detta godis och köper det från The English Shop kanske en gång om året. Eftersom de är så små och olika i smakerna allihop så tar man liksom aldrig en handfull att äta, utan man tar istället slut på skålen väldigt långsamt. Så det äter jag med gott samvete för det är ju inte så att det är onyttigt aaalls. Bönor är ju asnyttigt! :D

Mums Lovvies

Hörlursmonster

Jag är ett hörlurs-monster. Och med det så menar jag att nästan inga hörlurar, stora som små, överlever ett år med mig. Ibland inte ens en månad! Jag använder mig av in-ear hörlurar till allting och hela tiden. Till ipoden, laptopen, kvällsradio, allt. Ja, det händer även att de används som öronproppar när man vill sova i ett högljutt hus.
Låna inte ut dina hörlurar till mig, för de kommer att gå sönder under dagen.

Hur försiktig jag än försöker vara med sladdarna, även om jag använder obekväma öronproppar på kvällen för att rädda hörlurarna och hur jag än tar hand om dem så lyckas de på nåt sett alltid give up on me.
Tills för några veckor sen, och jag vet att det bara har gått några veckor men jag kan verkligen känna skillnaden. Sabina tipsade mig om ett par billiga hörlurar på Clas Ohlson som viras ihop av sig själv. När jag äntligen hittade dem och testade dem (och bytte ut de konstiga "plupparna" mot mina egna) så föll jag för deras smidighet direkt. Ljudet är inte det bästa men absolut inte dåligt och deras "retractableness" är to die for.

Och dessa har jag inte varit rädd om kan jag säkert säga. De har flitigt hängt med överallt på ett sätt så att de borde ha gått sönder. Om jag ska gissa alls så känns det som att de har så "billiga" och enkla delar så att de är mindre ömtåliga än vad de lite dyrare lurarna är.
Men även om just NI inte äter upp hörlurar på samma sätt som jag så kan jag ändå rekommendera er att testa dem pga hur de viras ihop. Och om ni skulle känna att det finns ännu bättre lurar med denna funktion så säg till mig! Vi vet att jag kommer behöva dem.

My perfect Valentines Day.


Så hur skulle min perfekta Alla Hjärtans Dag se ut? Jag funderade faktiskt inte på det alltför mycket förän nu, men det är nog för att det inte behövs funderas alls för min del. Det är väldigt lätt att veta vad jag vill ha på dessa högtider och jag skulle vilja förevisa en sådan. Egentligen behöver det inte alls vara något annat än enkelt, men om vi nu drömmer oss iväg så skulle dagen se lite ut på det här viset.

- Man väcks ganska tidigt på morgonen av pojkvännen som har förberett en liten frukost på sängen till oss två (En ros på brickan skulle inte skada). Vi äter till nåt på tvn medans vi vaknar upp (piggnar till) tillsammans. MYS!
- Längre fram på dagen går vi ut på stan och han tar med mig till t.ex den där glassbaren där han vill visa dig vilka goda glassdrinkar de har. Ett besök till det där väldigt intressanta muséet skulle passa väldigt bra. Precis som en promenad till skansen akvariet.
- När kvällen börjar närma sig så kan vi åka hem och varva ner, byta om till något finfint och laga middagen tillsammans. Denna äter vi med tända ljus och vi utbyter små speciella gåvor. I leave it at this.

Nej, självklart tycker jag inte att det är killen som ska stå för initiativen. Men som person så är jag väldigt kärleksfull och full av initiativ själv så i år skulle det vara så romantiskt ifall det var min pojkvän som stod för allt uppvaktande.
Fast det såklart, det är väl alltid romantiskt ju mer de uppvaktar en?

Min fråga till er: Vad är er bästa Alla Hjärtans Dag gåva? Från vem ni än fått den.

Lovvielovvies! <3

Vad vill ni göra på alla hjärtans dag?


Vad vill ni göra på Alla Hjärtans Dag? Om ni fick välja helt och hållet oavsett om det är realistiskt eller inte, vad skulle ni då vilja göra?
Och nu talar jag inte bara till er som har någon speciell att dela dagen med.
Singel som som upptagen: Hur skulle ni helst vilja spendera hela denna mysiga dag?

Jag är på gång ut nu, men min egen läxa tills jag kommer tillbaka är att själv komma på hur jag vill att min egen alla hjärtans dag ska se ut med pojkvännen.

Kom ihåg: Realistiskt eller ej!

Lovvies!
(bild lånad från sisterfriends)

Är rosa skor snyggt?



Jag har bestämt mig! Det här kommer bli mina skor vid nästa lön. Min arbetskollega älskar rosa. I mean really. Hon har inga röda eller gyllene trådar genom livet. Trådarna är rosa! Så hon tycker jag är dum som tänker skaffa så fina skor när de inte finns upp i hennes storlek. I love U, Petra. :D
Men medan rosa är hennes livstema så har inte jag haft några större känslor till färgen på över 12 år. Jag har nog till och med varit lite anti-rosa vid några tillfällen eller så har jag helt enkelt tyckt så att "Rosa är inte min grej".
Men jag är väl inte helt ute och cyklar när jag säger att dessa rosa skor är gorgeous! Jag menar KOLLA PÅ DEM!
Jag har bestämt mig. They will be mine.

Så vad är er synpunkt på rosa. Visst kanske man har ett och annat anteckningsblock eller annan småsak i rosa. Men när det kommer till kläder, vad tycker ni är snyggt och när blir rosa för... rosa?

Lovvies!

"Första" vloggen

I told U att den var på väg!



När man är på jobbet och har putsat, dammat, skurat, servat, plockat, ordnat... ja, allt och mycket till vad Askungen brukar nu göra. När man har gjort allt det och fortfarande har tid kvar som man behöver göra av med. Ja - Då får man för sig att ta tag i Vloggen!

Tretorns snygga Hockeyboots!


Nu börjar vårskorna att rulla in på jobbet! Förra våren köpte jag ett par hockeyboots från Tretorn till mig själv i blått.  Ni vet såna där converse-liknande fast i riktig kvalitet med goretex (helt vattentäta + superandning). De fanns även i beige och i höstas fick vi in lila och olive. Jag älskar mina blåa och har sett fram emot vinterns slut då jag kan börja använda dem igen. Men vårens nykomlingar är riktigt snygga!

Så nu suktas jag till att inköpa ett till par av mina favoritkängor! Jag velade med min arbetskollega om det var onödigt eller inte, men enligt henne så ska jag ju såklart ha årets collection också! Haha så vi får se, jag kanske unnar mig något fint snart.
Men vad tycker ni om skorna? Hade ni köpt dem eller inte? Och vilken färg hade ni isåfall valt?

Lovies!

(bild lånad från Brandos)

bloglovin RSS 2.0