Klagan

Jag kan inget annat än att klaga just nu, så ni borde inte läsa vidare. Click away.

Så fort mitt bloggarsinne började väckas till liv igen så kom det naturligtvis något på en gång som blåste ut lågan och lusten. Jag vill hemifrån igen. Eller det har jag alltid velat, men realist som jag är så vet jag att dagdrömma inte är bra och tar därför var dag för vad den är. Men nu vet jag seriöst inte hur mycket mer jag orkar med allt det här. Ett liv här ute är inget liv, utan inget annat än en plågad berättelse som tagen direkt ur en obekväm dokumentär.
Jag får en dag om året som mest. En dag om året som är min, då jag får en chans att bli påmind om att det kanske finns en plats för mig här borta. År efter år har den dagen nu sinat bort och när den i år inte bara blev ointressant utan också ett rent helvete så har jag nu äntligen fått det bekräftat en gång för alla. Att jag inte har det minsta att göra här. Jag har inget att hämta eller lära, inte ens något att ha här. Här är jag ingenting eftersom att mitt liv inte har någonting med den här platsen att göra. När jag väl vänder min rygg från mitt "barndomshem" så är det för första och allra sista gången.

Ingen annan människa kan få mig att sluta vilja leva. Jag har så mycket livskärlek i mig att jag nästan blir knäsvag, men jag behöver vara någon annanstans för att kunna leva ut den. Jag tänker aldrig dela med mig av den till de som inte förtjänar det, lika lite som att jag tänker låta någon annan trycka ner mig så mycket som de vill.

Jag älskar världen. <3


Hej hopp x 19

Så var man ett år äldre då. 19 år. Födelsedagen igår var som jag förväntade mig: en dag.

Mamma hoppade in på In&Finn och köpt en filt och lite småsaker som present. Annat än det så var det inte så mycket som påminde mig om att det var en dag olik alla andra. Ja, förutom alla telefonsamtal jag fick från vännerna då. :D
Först ut att sjunga i luren var André och hans ståtliga stämma muntrade verkligen upp hela dagen. På kvällen ringde kära Tove och sjöng otroligt vackert medan hennes pappa kompade henne på pianot i bakgrunden. Men annat än alla underbara hälsningar och meddelanden så var dagen som sagt bara en dag. Vi gick inte ut och det gör vi inte idag heller, vilket känns lite besviket men samtidigt alldeles för väntat.
Om jag får upp pojkvännen ur sängen så kanske vi åker in och äter på restaurang iallafall med tanke på att vi har bokat bord, men det blir bara till att se. :)

Just nu vill jag helst av allt bara ha mina vänner samlade och ha kul med alla igen, det skulle vara den perfekta 19års presenten.

Jajuste. Efter Toves samtal övertalade jag Chin till att bli den tredje som sjöng för mig. Men bara om jag sjöng med honom ;)
Ja må jag leva, ja må jag leva.

900909 - Birthday confession

900909 - mitt födelsedatum. 090909 - morgondagens datum, min födelsedag.

Inom tio minuter så är det onsdag, 090909, och jag fyller 19 år. Något som jag inte har fått förbereda mig för alls! Födelsedagar har aldrig varit något som man har uppmärksammat för mig egentligen. Det är mest de gånger som vännerna har påminnt mig och grattat mig så att jag blir rörd som jag faktiskt har fått känna att jag fyller år nån gång om året.
Nu efter studenten och alla stora steg i livet som tas nu så har tankar på födelsedagar fått skjutas undan. Man träffar vännerna man älskar alltför sällan och i deras frånvaro så glömmer man hela tiden bort att den 9e september faktiskt har närmat sig snabbt. Jag fick en underbar dag på IKEA med Nettan för någon vecka sen där hon förvägspresent gav mig en hel drös med pyssel och myssaker som jag ville ha. Min pojkvän har också varit hemma med mig hela tiden, som det brukar vara. Ändå har jag inte fått känna att jag faktiskt fyller år väldigt, väldigt snart.

Jag saknar alla mina vänner som jag helst av allt hade velat spendera morgondagen med. Sabina, Tove, Anette och Chin. Och sen alla grabbarna förstås, hahaha. Men vi får se hur dagen blir om den blir speciell över huvud taget. Man kan alltid drömma! :)

Jag önskar, jag hoppas, jag åldras. <3

 

Jag på Toves födelsedagsfirande med julbord i vintras. Ett julbord kanske man skulle ha i present nu?

 


Bästa sidan genom tiderna!

Hej alla! Jo, jag är fortfarande sjuk och jo, jag är fortfarande nere på slow när det gäller bloggandet. Men jag förtsöker nu att ta tag i detta och ruska liv i min sida igen! :D

En rykande het
rekomendation till er alla! för någon vecka sen så kom jag över den absolut bästa sidan genom tiderna enligt mig! En sida där man kan streama filmer och serier i hög kvalitet. Allting finns, allting funkar. Bättre blir det inte. Jag blev kär i Icefilms.info direkt och har nu flera långa listor med länkar till allting jag vill se. Klicka er in dit och börja streama! You'll love it. Fråga bara om ni undrar något, för vid det här laget kan jag sajten utan och innan. Fast ni kommer nog att se själva hur enkelt det är.



Being Erica är en ny serie jag har följt på Icefilms.info de senaste dagarna, och jag älskar den. Kanske är det för att huvudkaraktären delar mitt vackra förnamn och har så mycket gemensamt med mig, eller så är serien bara helt underbar.

Sjukling

Uppdateringen får vänta om den nu kommer över huvud taget. I förrgår åkte jag och pojkvännen in till stan för att äta gott på restaurang och efter det så åkte vi hem till honom på gärdet, och där har vi blivit kvar.

Ovanpå all den här blogg-olusten och frånvaron från min dator så har jag också blivit sjuk nu. Helt utan förvarning blev jag dunderförkyld över en dag. Huvudet dunkar, hals och näsa bränner och jag känner mig allmänt sliten. Trots att jag inte vill blogga så vill jag ju det ändå! Det har ju gått ett bra tag nu. :/ Ha tålamod med mig.

*host*

bloglovin RSS 2.0