Pain makes you stronger

Pain makes you stronger - efter ett tag! Ett sår gör alltid ont så länge det är ett öppet sår och det kan ömma länge. Men så en dag har du fått ett ärr som både är starkare än huden innan och som påminner dig hur du ska undvika att bli sårad igen.
Fysisk misshandel, psykisk misshandel. Det är lika illa alltihop. Du ska alltid bli behandlad som du förtjänar och inte sämre än så. Hårda ord, sårande kommentarer, respektlösa handlingar och nonchalant egoism. Inget av det där ska du behöva ta. Det där handlar bara om en dum stackare som inte kan älska på riktigt, och den personen ska behålla sina skitiga behandlingar för sig själv och låta dig vara.

Det spelar ingen roll om det är en vän, en älskad eller en familjemedlem. Om du finner att du har låtit dig behandlas som en påse skit i en evig tid så är det bäst att öppna ögonen och inse att allt faktiskt inte står rätt till och att du måste rädda dig själv.
Det spelar ingen roll om du inte skulle ha satt ner foten varje gång. Det gör det ändå inte okej för någon att såra någon annan med ett gott samvete. Att när du sedan väl säger hejdå och personen absolut gör det klart för dig och alla andra att den inte kunde bry sig mindre, då är det fan i mig dags att du inser hur lite denne förtjänade dig. Att behandla dig som skit och sen radera dig ur sitt liv den dag du skaffar ryggrad är bara så fel det kan bli. Och att även vända vänner mot dig... det finns inga ord för det.

Alla ni som har råkat ut för någon som njuter av att göra andra illa utan att se felet i det, det finns ett ord för såna som dem. Psykopater. Håll dig så långt bort du kan från dem.
Låt dem leva med sig själva medan du plockar upp bitarna av ditt hjärta. För hur orättvist det än är så är det på så sätt som du formar ditt nya jag, your new self som kommer att få allt det du förtjänar. Och ingenting annat.

Kommentarer
Postat av: sindy

Otroligt bra skrivet :)



Det är bara bra, hoppas allt är wünderbart med dig med! ^^

2011-03-12 @ 22:41:52
URL: http://zgl.blogg.se/

Skriv på bara:

Namn:
Komma ihåg dig!

E-postadress: (visar jag inte för de andra)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0