Pannkaksmys i fredags

Jag och min fin.

Så var det fredag (i fredags). Vi städade undan lite och gjorde rent köket i väntan på att André, Danne och Nettan skulle dyka upp. Pojkarna hoppade först in på Vivo och handlade ingredienser inför middagen. Här skulle det gräddas pannkakor! Strax innan någon av gästerna kom så bjöd Bredäng återigen på lite uppståndelse. En ambulans körde in till vår port och följdes av en akutbil, och båda bled ståendes där och väckte uppmärksamhet. Dagen efter hände samma sak så under våra veckor här har vi inte haft ont om ambulanser, varmluftsballonger, blixtar och helikoptrar. Det känns som att det händer en massa saker där det verkligen inte borde hända en massa saker.

När pojkarna till sist dök upp sprang de raka vägen fram til kylskåpet och tog var sin bit av blåbärspajen som jag hade lovat stod och väntade på dem. När Nettan kom hade vi alla börjat komma upp i varv och vi förflyttade oss från rum till rum där vi byggde upp humorn allt mer. Som värst var det när vi väl satt i köket och försökte äta våra pannkakor. Jag har inte skrattat så mycket på över ett år! Herregud vi fick alla ont i magen och resten av kroppen.
Senare drog vi oss mot  vardagsrummet och krigade i worms på xbox. En match avbröts av att någon blev uppringd och killarna tog saken i egna händer och gjorde samtalet till något hysteriskt roligt! Luren skickades runt till alla som och ju längre tiden gick desto fler blev tvugna att gömma sig i ett annat rum för att försöka andas normalt mellan skratten.

Som mysigast hade vi det nog mot natten när vi alla bara låg i vardagsrummet och snackade, terrade varandra (eller en viss stackare) med frågor, planerade invaderingen av Livrustkammaren senare i veckan och lyssnade på disney musik.
Jag har lagt upp lite bilder under fliken "bilder". ;)

Vänner är såna som dem.
Pannkakor. Sylt, glass, socker, kanel, melon, körsbär! Ett glas mjölk eller cider till det?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu kör jag igång en tävling i samarbete med Stellakei.

Där du kan vinna en par snygga solglasögon =)

Till ett värde av 699:-



http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-solglasogon.html



Var gärna med

Kram//M

2009-08-16 @ 21:55:38

Skriv på bara:

Namn:
Komma ihåg dig!

E-postadress: (visar jag inte för de andra)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0