Ledig dag!

Idag är jag ledig! Ja, jag kanske ska förklara vad jag är ledig ifrån eftersom jag nu inte har delat med mig av min vardag på 3 månader! Herre min Je som min vän Tove brukar utbrista.
Jo såhär är det, jag har ett JOBB! Jag jobbar nuförtiden på Barnskospecialisten på st. eriksgatan i stockholm. Jag jobbar egentligen bara extra, men har sen i mars haft ett schema där jag jobbar minst 4-6 dagar i veckan. De lediga dagar jag får kommer aldrig i följd utan är utspridda över veckan så man hinner liksom inte riktigt att varva ner innan nästa jobbdag är över en. Men jag trivs! Det är ett tungt och mångsyssligt arbete men jag har hittat takten och känner att det här skulle kunna vara något jag jobbar med i framtiden.

Men idag är jag som sagt ledig! Och vad är det med denna dag som skiljer sig från de andra enstaka ledigdagarna och får mig att faktiskt blogga? Jo för idag är inte pojkvännen hemma! Idag är det andra gången han får chansen att jobba ute en dag med bästa killkompisen, vilket gör det till andra dagen år 2010 som jag får vara ensam hemma! Hade jag kunnat få som jag vill hade jag utan tvivel ordnat en egen lägenhet bara för mig själv, det är så jag mår som bäst.

Så istället för att deppa och sova bort hela lediga dagen så sprang jag på morgonen till ica och laddade med mjölk,  frukt, soltorkade tomater och en marabou polka. Och nu sitter jag nerbäddad i en egen säng med en skål havregrynsgröt med banan, hallon och jordgubbar med ett glas citronloka brevid och ska nu titta på filmen Valentines Day! Hela helgen är jag också ledig vilket jag hoppas ska motivera mig till att fortsätta blogga. Hoppas att allas fredag börjar lika bra som min! Vi hörs :)

Kommentarer

Skriv på bara:

Namn:
Komma ihåg dig!

E-postadress: (visar jag inte för de andra)

Din Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin RSS 2.0